Logan Lerman lehet az egyik kiszemelt a következő Superman szerepére

Pletykák keringenek arról, vajon ki lehet Henry Cavill utódja a Superman filmek kapcsán, ám ezt a DCU vezérigazgatója és társ-alapítója gyorsan megcáfolta, annak ellenére, hogy állítólag már valamelyest kottyintanak a Clark Kent-féle szereposztáshoz.

Clark Kent szerepeosztását illetően James Gunn ismét megerősítette, hogy a DC Studios még nem beszélt egyetlen színésszel sem a szerepről, és mindösszesen csak egy privát listát készített, illetve a színészeti meghallgatási anyagokat dolgozta fel. Ez a felvetés annak is köszönhető, hogy Gunn véletlenül elkotyogta a múlt heti megjegyzését arról, hogy a film szereposztása, castingja tulajdonképpen előrehaladott állapotba került.

A pletyka szivárgások felelőse, Grace Randolph volt, aki a későbbiek során elmondta, hogy a kriptoni szuperhős szerepének első számú várományosa, nem más, mint a Fury, a Percy Jackson és a Vadászok sztárja, Logan Lerman. Gunn azonnal cáfolta az állítást, és csak annyit mondott: 

"Csak a jegyzőkönyv kedvéért: nem tudom, hogy ki az".

Ezzel az állítással a DC fejese hatalmas szartengert generált, hiszen Lerman rajongói és több Twitter-felhasználó úgy értelmezte Gunn válaszát, mint a színész elleni sértést. Ennek hatására a rendező tisztázta, hogy ez nem így értelmezte, hiszen Logan Lermant mindenki ismeri. A fenti kijelentést arra értette, hogy sok színész nevét nem ismeri. Gunn ezután azt mondta, hogy most, hogy megtudta, ki is valójában Logan Lerman, gyorsan felismerte a fiatal sztárszínészt, és elmondása szerint nagyon tehetségesnek tartja, de megismételte, hogy Lerman soha nem vett részt a Superman: Hagyaték szereposztásában. Ez természetesen így is van, hiszen James Gunn még hivatalosan egyetlen egy színészt sem hallgatott meg Superman szerepeosztása kapcsán.

"A Superman: Legacy Superman történetét meséli el, aki a kansasi Smallville-i Clark Kentként próbálja összeegyeztetni kriptoni örökségét az emberi neveltetésével szemben" - olvasható a film szinopszisában. "Ő az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője, akit az emberi jóság vezérel egy olyan világban, amelyben a jóságot már nem ismerik."

A DC-univerzum első szakasza, amely az Első fejezet: Istenek és szörnyek címet viseli, számos filmet és tévésorozatot tartalmaz majd. Néhány a bejelentett projektek közül: Superman: Legacy, egy Batman és Robin központú film, a The Brave and the Bold, egy Supergirl-film, Supergirl: Woman of Tomorrow, egy Swamp Thing-film és több tévésorozat.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés