Ismét az érzelmek lesznek középpontban a The Batman folytatásában

A Batman II. rész rendezője, Matt Reeves beszélt a folytatással kapcsolatos elképzeléseiről. Keringett néhány pletyka a készülő film körül, hiszen felhozódott Clayface, az esetleges új gonosztevő szerepeltetése a legújabb Robert Pattinson-féle Batman univerzumban. Reeves elmondta, hogy a karakterek és az érzelmi állapotuk az első és legfontosabb, amikor egy denevérember filmről, illetve világáról van szó. Robert Pattinson valószínűleg a legérzelgős, legdrámaibb Bruce Wayne-t játszhatta az első részben, és ez nem lesz másképp a The Batman második része kapcsán sem. Ez a megközelítés sok rajongónak tetszett, akik oda voltak Pattinson Bruce Wayne általi szerepéért. A következő filmben előreláthatólag még több érzelem fog feltámadni a karakterek között, különösen akkor, ha tényleg igazak lesznek majd az Agyagpofa körül elhintett pletykáknak, ugyanis az ö története rendkívül drámai és tragikus is egyben.

Reeves elmondta: "Bármi is lesz a történet, a karaktereket érzelmi veszélybe kell sodorni. Már az első részben is történt egy mély merülés, és most még mélyebbre kell merülnöm".

Egyébként Katee Sackhoff is szeretne szerepelni a Matt Reeves féle Batverzumában.

Ha Reeves ismét a kettős antagonista szerepének útját szeretné járni, akkor ebben egy ismerős arc nagyon is részt venne. A Comicbook-nak az orlándói Megaconon volt alkalma beszélgetni Katee Sackhoffal. A beszélgetés során a színésznő megemlítette, hogy szívesen dolgozna együtt Mike Flanagannel egy Batman-központú történetben. De ami talán a legizgalmasabb, a mandalóri sztárja szívesen eljátszaná Poison Ivy-t ebben a feltételezett projektben. Flanagan és a Katee korábban már dolgoztak együtt az Oculus filmen. A kapcsolati tőke és a jó barátság tehát már létezik kettejük között, így akár minden lehetséges a szerepről, illetve a DCU projektekről, már ami Katee sorsát illeti a DC filmek kapcsán.

"Nem igazán mondhatom, hogy eladnám az "elsőszülöttemet", mert ő elég különleges számomra [nevet]. De kétszeresen is meghalnék azért, hogy Poison Ivy-t játszhassam... És hogy újra együtt dolgozhassak Mike Flanagannel" - mondta Sackhoff. "Ő egy zseni és annyira együttműködő. Az Oculuson dolgozni olyan jó móka volt számomra, mert megengedte, hogy beszéljek arról, hogy mit akarok vele [a karakterrel, "Marie Russell-lel] csinálni. Eleve szeretem a testiséget belevinni a szerepekbe, amiket szoktam játszani, és a horrorfilmben sem volt másképp... És ő annyira benne volt.".

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés