Simu Liu elárult pár személyes dolgot a közelgő Shang-Chi 2 forgatása kapcsán

Simu Liu meglehetősen fel van dobva a visszatérő színésztársaival együtt, hogy hamarosan tovább fedezhetik fel Shang-Chi világát.

A Marvel nagy fordulatot tett a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című film megjelenéssel, hiszen. ahelyett, hogy az MCU bevált szuperhőseire koncentrált volna, nagy mértékben egy vadonatúj karaktert hozott be Shang-Chi személyében. Az MCU ezzel még változatosabbá vált, valamint tovább bővítette a szuperhősök listáját a már fentebb elhangzott személlyel. A rengeteg crossovernek, az MCU franchise számára erős történetnek és a Simu Liuval, Awkwafinával, illetve Michelle Yeoh-val felálló remek szereplőgárdának köszönhetően a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája abszolút sikerfilm lett, hisz minden idők egyik legnagyobb hétvégi bevételét produkálta a kasszáknál.

Destin Daniel Cretton rendező pár év múlva ugyan visszatér és irányítja majd a folytatást, ám Liu az Egy igaz szerelemmel című filmmel tért vissza a mozis köztudatunkba, akit megkérdeztek arról, hogy milyen nyomást jelent újra Shang-Chi szerepének eljátszása.

Az első rész nagyszerű kritikai fogadtatását követően hatalmas az elvárás a Shang-Chi 2. kapcsán. Liu szerint sokkal nagyobb stresszt jelent egy új karakter és annak világának a bevezetése, miközben az  MCU-nak viszonylag nagy méretű költségvetésből kell gazdálkodnia. 

"Általában akkor van rajtad a legnagyobb nyomás, amikor valami még nem bizonyított" - mondta. "Nagyon nagy a tét. Emlékszem, amikor az első filmet forgattam, és úgy éreztem, hogy 'Oké, lényegében ezt a karaktert alakítom, minden egyes nap'. A tét nem is lehetett volna nagyobb, mert ez egy 100 milliárd dolláros költségvetésű film volt. Úgy érzem, hogy ezek azok a körülmények, amikor a nyomás a legnagyobbak." 

Shang-Chi karaktere már megalapozott - mert valljuk be az első film cselekménye alapján -, az MCU egyik legizgalmasabb hősének bizonyult az utóbbi időkben, és éppen emiatt Liu mindennél jobban várja a visszatérését. A sztár hozzátette:

"Izgalmas érzés belevágni egy folytatásba. Nem feltétlenül érzem úgy, hogy teljesítmény- vagy ripacskodási kényszer lenne. Olyan érzés, mintha már kialakítottunk volna egy világot, és van valami igazán nosztalgikus és izgalmas abban, hogy visszatérünk ebbe a létrehozott világba, amelynek megalkotásával és átgondolásával sok időt töltöttünk. Aztán újra felidézünk néhány dolgot, de közben új dolgokat is mutatunk a nézőknek. Megkapjuk mindazt a lenyűgöző akciót, amiért az első filmben is ünnepeltek minket, de remélhetőleg Shaun és a körülötte lévő karaktereknek is új oldalát fedezzük fel. Persze csak akkor, ha még mindig megengedhetjük magunknak Michelle Yeoh-t. Ő a világ tetején van most, és egyszerűen mindennek a királynője. Nagyon tisztelem őt."

Simu Liu a fentebb éppen az Oscar-díjas Michelle Yeoh színészeti munkásságát dicsérte, aki Ying Nanként, Ta Lo őrzőjeként szerepelt a Shang-Chi fejezet első részében. de nem ő az egyetlen Shang-Chi öregdiák úgymond, hiszen Awkwafina áprilisban a Nicolas Cage és Nicholas Hoult főszereplésével készülő Renfieldben is feltűnik majd.

A maga részéről Liu sem teljesen Shang-Chi 2 üzemmódban van. Az Egy igaz szerelem mellett többek között a Simuláns, a Nagy Halálos Lottó és a Greta Gerwig-féle Barbie munkálat is előtte áll a közeljövőben. Arra a kérdésre, hogy tudja-e, mikor kezdi el a Marvel-film folytatásának forgatását, illetve, hogy készenlétben tartja-e a filmet, azt mondta:

"Remélem, nem teszem ki magam azzal, ha azt mondom, hogy biztosan nem maradok örökké a Marvel edzőtáborában. Örökké kímélni fogom magamat, és jó ételeket eszem majd, és szépen melegen tartom a testem. Alacsonyan tartod a kilométereket, amíg feltétlenül kénytelen vagy több kilométert tenni. Ez az a filozófia, amihez én tartozom"

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés