Alan Ruck szerint helyesen döntöttek, hogy a negyedik évaddal végleg befejezik az Utódlás című sorozatot

Az HBO sikersorozata, az Utódlás a negyedik évad után sajnos véget ér, habár a rajongók nem szeretnék, ámbár Alan Ruck úgy gondolja, hogy elérkezett a legmegfelelőbb ideje annak, hogy becsületesen zárják le a sorozatot.

Ruck, az Empire magazinnak nyilatkozva - aki a sorozatban a legidősebb fiút, Connor Royt alakítja - elmondta, hogy örül annak, hogy a sorozat nem próbálja túlhúzni a végét, és hogy mindenki, aki részt vett a sorozatban, már tavaly óta tudták, hogy a történet hamarosan véget ér. Ruck szerint jobb, ha a saját feltételeik szerint fejezik be a sorozatot, minthogy feleslegesen húzzák a dolgokat.

"Az igazság az, hogy mindannyian tudtuk a sorozatról június óta, hogy vége lesz". "És szerintem ez a megfelelő idő a befejezésre, a küzdelem szempontjából is, hogy ki veszi át a birodalom irányítását. Egy ötödik évad elhúzódott volna, és ha csak úgy elhalványul, az gyenge lett volna."

Az Utódlás kétség kívül az HBO egyik legsikeresebb sorozata, melyben a Roy család - Logan Roy és négy gyermeke - történetét követi nyomon, akik a világ egyik legnagyobb média- és szórakoztatóipari konglomerátumát irányítják. A sorozat nyomon követi az életüket, miközben azon gondolkodnak, hogy mit hoz számukra a nehézkés jövő, miután az öregedő apjuk elkezd visszalépni a cégtől.

A sorozat főszereplői Brian Cox, Jeremy Strong, Alan Ruck, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Rob Yang, Dagmara Dominczyk, Arian Moayed, J. Smith-Cameron, Justine Lupe, David Rasche és Fisher Stevens.

Az Emmy-díjas sorozat készítői és ex-producerei Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy és Will Ferrell.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés