Moff Gideon még visszatér a Mandalóri sorozatban

A mandalóri című sorozat egyik leggonoszabb sztárja, Giancarlo Esposito azzal ugratta Jimmy Kimmel közöségét, hogy a karaktere, Moff Gideon a közeljövőben még visszatér a Disney+ népszerű sorozatába.

A Jimmy Kimmel Live! legutóbbi epizódjában Esposito elárulta, hogy "jó esély van rá", hogy Moff Gideon hamarosan feltűnik a sorozatban, és hogy olyan régen forgatott, hogy már nem is emlékszik, melyik epizódban szerepelt

"Jó esély van rá, hogy hamarosan látni fogtok. Csak ennyit mondhatok" - cukkolta Esposito a közönséget. 

"A sorozat egyszerűen fantasztikus, hogy benne lehetek. Azt akarják, hogy a nézők türelmetlenek, örömben és izgalomban legyenek részt. Olyan régen csináltam, hogy - őszinte leszek - már nem is emlékszem rá. Nem emlékszem, hogy melyik részben szerepeltem utoljára."

A viccesnek ható live részlet alább tekinthető meg: 


A Mandalóri 2019-től futó, a Csillagok háborúja univerzumban játszódó amerikai kalandsorozat, amelyet Jon Favreau készít a Disney+ számára, ö maga a sorozat showrunnere is egyben. A főszerepekben Pedro Pascal, Carl Weathers, Gina Carano és Giancarlo Esposito láthatók. A 3. évad premierje 2023. március 1-én volt. A sorozat 5 évvel a Jedi visszatér után, és 25 évvel Az ébredő Erő előtt játszódik.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés