Leleplezték az új Godzilla és King Kong filmet, már az alcímet és a premier dátumot is tudjuk

Még ha a kasszasikerek között van is néhány melléfogás, a Legendary és a Warner Bros. továbbra is el hozza nekünk a szörnyeket a mozikba a "MonsterVerse" saga keretében belül, amelynek természetesen Godzilla és King Kong a főszereplője. És most már a következő film nevét is tudjuk: Godzilla X Kong: Az új birodalom. 

Bár úgy néz ki, mintha régi módi Power Rangers összecsapást látnánk, de ennek a résznek is Adam Wingard lesz a rendezője, miután a Godzilla Vs. Konggal hatalmas sikert aratott a világjárvány idején. Ami még lényeges, nem mi vagyunk a címben szereplő új birodalom, hiszen a szinopszis szerint Godzilla és Kong összefog annak érdekében, hogy megmentsék a földet és az emberiséget.

Íme az új film alapsztorija: "A MonsterVerse franchise legújabb darabja a Godzilla Vs. Kong robbanásszerű leszámolását egy teljesen új filmes kalanddal követi, melyben az állatok királya Kong és a félelmetes Godzilla egy kolosszális, felfedezetlen, a világunkban rejtőző fenyegetés ellen száll szembe, mely a létezésüket - és a miénket - teszi próbára. Az új epikus film tovább mélyül e titánok történetében, eredetükben, a Koponya-sziget és azon túli rejtelmekben, miközben feltárja a mitikus csatát, amely segített összekovácsolni ezeket a rendkívüli lényeket, ami később örökre az emberiséghez kötötte őket.

A teaser egy sötét, főemlősszerű alakkal kezdődik, amely egy fiatal Kongra vagy egy alfajra hasonlít, aki egyébként egy hatalmas trónon ül, a háttérben pedig vészjósló zene hallható. A szörnyeteg szemei fellángolnak, és Konghoz hasonlóan morog, miközben a kamera egy csont-kertre pásztázik. Ezután két hatalmas koponya jelenik meg, a háttérzene pedig King Kong üvöltését egészíti ki. Mindkét fej hasonlít Godzillára és Kongra. A klip Kong dühös arcának és fenyegető vicsorgásának közeli felvételével zárult.

A folytatás összefoglalója tovább árulja el, hogy merre tart a történet, biztosítva, hogy mindkét titán eredettörténete kidolgozásra kerül. A nézők arra is számíthatnak, hogy a 2017-es "Kong: Koponya-sziget" című filmben látottakon túl többet láthatnak a Koponya-szigetről. A folytatás akciójában a két szörny összefog, hogy megküzdjenek egy hatalmas ellenséggel, amely a túlélésüket és az emberiséget fenyegeti. A szinopszis végezetül egy epikus csatát sejtet a múltból, amely segített megteremteni Godzillát és Kongot, valamint az emberi fajhoz való kapcsolatukat.

A visszatérő szereplők között Rebecca Hallt, az új szereplők között pedig Dan Stevenst, Fala Chent és Rachel House-t is felsorolták.

A Szörnyverzum következő epizódja, a Godzilla X Kong: Az új birodalom jövő év március 15-én kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés