Jason Momoa mindenkit szét ver a Fast 10 legfrissebb előzetesében

Nem hittük el, de a sokadik Fast film után is tátva marad a szánk, legalábbis a Fast X második trailere alapján, amelyben Jason Momoa gonosztevőjét, azaz Dante Reyes-t mutatják be. Ez egy ilyen film, és el kell fogadnunk, hogy tényleg minden a mindennek feletti látványosságról szól, és igen túl kell lépnünk vagy inkább élnünk egy nehéztank kiszedésén, egy tengeralattjáró felrobbantásán, vagy egy izomautóval való mungie-jumpingoláson is, ráadásul még egy megbütykölt rakétaautóval az űrben is jártak a Fast hősei. 

Okés, ezen tényleg el kell gondolkodni, hogy hőseink ennyire profik, vagy ennyire szerencsések. Roman ezen már elgondolkodott, de milyen jól is tette. Nos, ebben a részben is az arcunkba robban minden, de teljesen megbocsátható mindez, ha kapunk egy badass és vagány Jasom Momoát rosszfiú szerepben, aki még egy várost is képes szét robbantani, ha csak meghallja Dom hangját is... Ez a tag be fog pöcceni.

A "The Fast Saga" egészen a 2000-es évek elejére nyúlik vissza, amikor Rob Cohen rendező bemutatta a "The Fast and the Furious" klasszikusát. Összességében ez egy meglehetősen alacsony tétű rablófilm volt, amelyet egy viszonylag ismeretlenekből álló stáb hívott életre, semmiképpen sem az a fajta film amire franchise-t lehetne építeni. Ennek ellenére pontosan ez történt, és a folytatás a folytatásokat követte egymás után a mozikban, sőt, még egy enyhe közepes spin-off részt is kapott a Fast franchise - egészen 2023-ig bezárólag. Egy generáció nőhetett fel a Universal Pictures és Vin Diesel akció-rabló-pandúros akciófilmjein. A sok rész által a franchise több milliárdos bevételt hozott a kasszáknál, és a sztárokat a hollywoodi csillagos egekbe repítette - de egyszer minden útnak vége lesz.

Nem sokkal a 2021-es "F9" megjelenése előtt kiderült, hogy egy kétrészes fináléval zárul a "Fast and Furious" sorozat. Az első rész, "Fast X" címmel már most elindult a mozik felé (várható megérkezés: május 19), és elég vadnak ígérkezik. A franchise kezdete óta ismert Dom Toretto (Vin Diesel) és Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) mellett olyan újoncok is feltűnnek majd, mint Dante Reyes (Jason Momoa), és Abuelita Toretto (Rita Moreno). Az első trailer a Super Bowl LVII alatt került bemutatásra, mindenféle akciót és feszültséget ígérve a rajongóknak, miközben emlékeztet mindenkit a család fontosságára meg miegymásra. 

A második "Fast X" trailer legalább olyan intenzív, mint amilyen az első volt - csak még jobb. Igen, a Fast filmek mindig is a négyzet emelésről volt a leghíresebb, hiszen ha nem is tudta megelőzni az előző filmek szinvonalát látványilag, legalább tudta hozni a kötelező baromságokat is, és még a spin-off Idris Elba féle agymenést is ide vehetjük simán, nem kell szégyenkezni.

A Fast X úgy néz ki, hogy úgy fogja nyomni a gázt, mint még soha korábban.

Dom Toretto és csapata az évek során kisebb-nagyobb fenyegetésekkel nézett szembe, és mindenféle ellenséget leszámoltak az utcai küldetések során, amelyek az utcától a világveszélyes küldetésekig terjedtek. Ezúttal azonban a múltbeli tetteik visszanyalnak ismét. Dante Reyes - a "Fast Five" gonosztevőjének, Hernan Reyesnek (Joaquim de Almeida) a fia - bosszút akar állni Dom és családja ellen az apja haláláért.

A Fast X május 19-én debütál a mozikban.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés