Hayley Atwell csalódottságát fejezte ki MCU-s szereplése kapcsán

Hayley Atwell, a Marvel Cinematic Universe-ben eltöltött megannyi évek után a héten egy új akció-franchise-ba teszi tiszteletét, méghozzá Tom Cruise oldalán, a Mission: Impossible: Leszámolás - Első részben. Az MCU-ban eltöltött időre visszatekintve Atwell csalódottságának adott hangot legutóbbi, Peggy Carterként való szereplése miatt.

Peggy Carterként az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban debütált, aki Steve Rogers-ben (Chris Evans) igaz szerelmet találta meg katonatisztnőként. Két évadon át volt a Carter ügynök című kellemes sorozat főszereplője, és feltűnt a Bosszúállók: Endgame című film végén is, hogy Steve történetét normálisan lezárhassák. Atwell ezután Peggy szinkronhangját adta a What If...? című animációs sorozat első epizódjában, amely egy alternatív világot vetített fel, ahol Steve helyett ő volt a szuperkatona. Ezután élőszereplős verzióba is átvihette Carter kapitányt egy rövid cameo erejéig a Doctor Strange Az őrület multiverzumában - de nem volt teljesen dicsőséges szerep, hiszen Peggyt és az Illuminátusok többi tagját meglehetősen rövid időn belül brutálisan megölte a Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen).

"Úgy vagyok vele, hogy Ez nem az én döntésem volt!"" mondta Atwell Josh Horowitznak a Happy Sad Confused podcast új epizódjában. "Amikor azt mondta, hogy 'Egész nap bírnám csinálni', majd ezt követően azonnal kettévágja egy frizbi. A közönség pedig azt mondta: 'Nem tudja ezt egész nap csinálni. Úgy tűnik, te sem tudod, szóval.... Ez nem igazán szolgálja Peggyt."

Atwell a továbbiakban elmondta, hogy a What If...? epizódjainak felvétele közben színészként sokkal szórakoztatóbb élmény volt számára.

"Úgy éreztem, hogy sokkal több dolgom volt a What If...? animációs sorozatban" - mondta. "Úgy értem, bármelyik színész megmondaná neked, hogy bemész egy fülkébe gyakorlatilag pizsamában, és animációs filmet csinálsz ami nagyszerű szórakozás, mert a hangra, mint eszközre és a fő előadói eszközre koncentrálsz.".

Ezzel szemben "a Strange folytatás filmben egy frusztráló pillanatnak tűnt".

Atwell rajongói örülhetnek, hogy több dolga lesz az új Missionben: Impossible filmben, mint a Mi lenne, ha...? sorozatban vagy az Őrület multiverzumában. Egy Grace nevű tolvajt alakít, akinek az élete megváltozik, miután keresztezi az IMF szuperkém Ethan Hunt (Tom Cruise) útját.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés