D&D: Betyárbecsület - szeptember végén a Sky-n

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, a Hasbro legendás társasjátéka alapján készült izgalmas kalandfilm szeptember 29-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

 

Ebben a szórakoztató és akciódús kalandfilmben egy jóképű tolvaj és egy csapat nem mindennapi kalandor végrehajtja az évszázad rablását, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét. Ám a dolgok veszélyes fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy olyan embereket is magukra haragítottak, akiket nem kellett volna.

 

A Paramount Pictures és az eOne közösen bemutatott filmjének főbbszereplői: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis és Hugh Grant, valamint Chloe Coleman és Daisy Head.

 

 

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a Hasbro Dungeons & Dragons társasjátékának világát kelti életre. A filmet Jonathan Goldstein és John Francis Daley rendezte Chris McKay és Michael Gilio története alapján, a forgatókönyvet pedig Jonathan Goldstein, John Francis Daley és Michael Gilio írta. A film producerei: Jeremy Latcham, Brian Goldner és Nick Meyer. Gyártásvezetők: Denis L. Stewart, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman és Greg Mooradian.

 

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól jelenleg 91%-os értékelést és Certified Fresh-minősítést kapott, a nézők tetszési indexe pedig 93%.

 

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com/hu honlapon keresztül. A reklámmentes, bármikor lemondható havi SkyShowtime-előfizetés ára 1999 Ft 7 napos ingyenes próbaidőszakkal.


Forrás: Press

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés