Így festene Jensen Ackles Batman és Bruce Wayne szerepében

Az Odaát szupersztárja, Jensen Ackles a rajongók egyik legnagyobb kiszemeltjei közé tartozik, hogy eljátsszhassa a sötét lovagot a James Gunn által rebootolt és megálmodott DCU képregényfilmekben.

Ben Affleck már otthagyta a bőregér szerepét, közben Robert Pattinson arra készül, hogy visszatérjen a Sötét lovag szerepében A Batman 2. részében. James Gunn víziója alatt egy másik és új Bruce Wayne érkezhet, sokan pedig Jensen Ackles-t szeretnék ebbe a szerepben látni. 

A Supernatural-sztárnak már van egy érdekes múltja a DC-vel kapcsolatban, hiszen ő adta a hangját Jason Toddnak/Vörös csuklyásnak az egyik animációs filmben, legutóbb pedig magát Bruce Wayne-t alakíthatta A hosszú Halloween és a Szuperhősök légiója című kétrészes Batman-adaptációban. 

Régen hír volt arról is, hogy majdnem megkapta az egyik főszerepet a CW alatt futó, illetve nálunk az HBO Maxon megtekinthető Gotham Knights című sorozatban, amely a Batman-univerzumot hivatott tovább bővíteni. A Colin Farrell-féle, HBO Originals Pingvin sorozat is ennek a részese lesz majd.

A DC-fandom nevezetű rajongó tábor/oldal annyira rajong Jensenért, hogy a Stryder HD nevezetű tagja közzétett egy videót, amelyben a színész "átveszi" Affleck helyét Batman és Bruce szerepében egyaránt:

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés