Intenzív erőszakot és extrém akciót ígér a The Flash

A The Flash mozipremierjéig még néhány hónapot át kell vészelnünk, amiről folyamatosan derülnek ki részletek. Andy Muschetti néhány napja jelentette be, hogy a film kilenc évnyi forgatás, négy rendező alatt, egy világjárvány közepette, és többszöri csúszás, valamint az Ezra Miller-rel kapcsolatos botrányok, illetve a DC-nél történt kritikus változások után végre hivatalosan is elkészült.

Ezra Miller régóta várt szóló szuperhősfilmjének bemutatása Barry Allen szerepében, a képregények népszerű Flash-történetszálának adaptációja idén júniusban kerül a mozikba, és tartogat néhány meglepetést. És most nem a cameókra, utalásokra vagy a poszt-kredit utáni jelenetre gondolunk, amelyek felvázolnák a következő DC-filmet.

A Motion Picture Association (MPA) megerősítette, hogy a The Flash 13 éven aluliaknak nem ajánlott.  Azért kapta meg a PG-13-as jelzést, mert a film nagy dózisú erőszakot és izgalmas akciót ígér, illetve erős vagy durva nyelvezetet, valamint részleges meztelenséget tartalmaz majd.

Ennek köszönhetően a film az eredeti elképzelésekhez igazodik, hiszen Zack Snyder DC-univerzumról alkotott víziójának részeként született meg, akinek három kiemelkedő filmje is PG-13-as besorolású volt. Sőt, a Batman Superman ellennek van egy bővített változata is, amely már R-es besorolású lett.

Mi várható a Flash sztorijában?

The Flashben univerzumok ütköznek majd össze, amikor Barry a szupererejét arra használja, hogy az időben tudjon utazni, miközben megmenti az anyja életét, ám ezzel a tettel megváltoztat több múltbéli eseményt. A megmentés sajnos oda fajul, hogy Barry csapdába esik és egy olyan univerzumban, illetve világban találja magát, ahol Zod tábornok visszatért és veszélyt jelent az emberiségre nézve. Plusz poén, hogy ebben a világban nincsenek szuperhősök, akikhez fordulhatna főhősünk. Flashnek ebben az új világban egy egészen más Batmant kell visszahoznia, és meg kell mentenie egy bebörtönzött kriptoni férfit is, akiben mindenképpen szövetségest lát. Végül, hogy megmentse azt a világot, amelyben a bajt okozta, vissza kell térjen a saját világába. Barry egyetlen reménye, hogy az életéért fut, a szó legszorosabb értelmében. Vajon elég lesz-e a végső áldozat meghozatala az univerzum újraindításához?Innetől kezdve minden a feje tetejére áll majd, izgalmas mozinak ígérkezik a szinopszis alapján. 

Ben Affleck Batmanként is feltűnik majd néhány akciójelenet erejéig a The Flash-ben, ámbár  nem ő lesz az egyetlen sötét lovag a filmben, hiszen Michael Keaton is újra magára ölti a denevérruhát.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés