A Netflix új Power Rangers filmet streamel áprilistól

A legendás, pink rózsaszín Ranger nem teszi tiszteletét a filmben! De azért, mi epekedve várjuk az új Atomcsapat mozzanatait. A Power Rangers visszatér a képernyőnkre, a Netflix jóvoltából. 

A klasszikus és legendás hősök csoportja a jövő hónapban ünnepli 30. éves fennállását a Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always filmmel. Ez egy olyan különkiadás lesz, amely az eredeti szereplőgárda zömét, valamint számos, az évek során feltűnt sztárt hozza vissza, hogy egy újabb epikus kaland részesei lehessenek.

A Most és mindörökké című alkotásban David Yost (Billy) és Walter Emanuel Jones (Zack) mellett Johnny Yong Bosch (Adam), Steve Cardenas (Rocky), Karan Ashley (Aisha) valamint Catherine Sutherland (Kat) is feltűnik majd. Hozzájuk csatlakozik majd a franchise új szereplője, Charlie Kersh is, aki Trini lányát fogja alakítani.

A különkiadásban azonban lesz néhány hiányzó színész is, köztük a mindösszesen 49 éves korában meghalt Jason David Frank, aki az ikonikus Zöld Rangert játszotta. A másik, aki nem lesz még részese ennek az ünnepélyes hangvételű évfordulónak, az maga Amy Jo Johnson, aki a legendás Kimberly/Rózsaszín Rangert játszotta.

A színésznő a Twitteren keresztül magyarázta el, hogy miért nem vesz részt:

"Kérlek, ne mondd tovább, hogy a pénz miatt nem vállaltam a találkozót. Egyszerűen nem igaz. Talán csak nem akartam spandexet viselni az 50-es éveimben, vagy nem tudtam egy hónapig NZ-be utazni. és hogy még korábban megegyeztünk JDF-fel, hogy nem veszünk részt több Rangers filmekben"

A színésznő, Johnson az eredeti sorozatokon kívül már számos Power Rangers-projektben is részt vett, hiszen a 2016-ban megjelent Power Rangers mozifilm rebootjában, amit Dean Israelite rendezett, egy rövid cameo erejéig feltűnt a társával, Frankkel együtt, de mint civil városlakók.

A Power Rangers sorozat alapja a Super Sentai, egy japán televíziós sorozat a Tokusatsu műfajban (amely magában foglalja az élőszereplős sorozatokat és a nagyszámú speciális effekteket használó filmeket), amely 1975-ben jött létre.

A cselekmény öt bátor és erős fiatalt mutat be, akik összefogtak azok ellen, akik veszélyt jelentenek bolygónkra nézve, amely odáig jutott, hogy ugyanezt a vonalat követte és vette fel az 1993-as világsikert aratott változata.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés