Még többet szerepelhetnek a Pókember 3 veterán sztárjai a következő feldolgozásban

Thomas Haden Church szerint a Sandman "visszatérése" " egyelőre még megbeszélés alatt áll, és később akár egy teljes történetet is kaphatna a következő Pókember filmben

A Pókember: Nincs hazaút című filmben olyan nagy és régi veterán sztárok tértek vissza, mint Thomas Haden Church, Alfred Molina, Tobey Maguire, Willem Dafoe, vagy épp Jamie Foxx, aki a Garfield féle Pókember filmben tűnt fel előbb.

Haden Church egy interjúban elmondta, hogy a Sony-val jelenleg tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy karaktere, Flint Marko / Sandman még több játékidőt töltsön majd el a következő Marvel vagy Pókember filmben.

A "No Way Home"-ban meglehetősen kevés időt töltött a képernyőn Sandman, hiszen ha figyelembe vesszük, Jamie Foxx Electrója vagy a Green Goblin (Willem Dafoe), illetve Doctor Octopus sokkal több időt tölthettek el szerepükben, miközben lubickolni is tudtak egy-egy emlékezetes jelenet erejéig. 

"Volt egy egész történetünk a lányával, a 'No Way Home' című filmhez" - mondta Church a karakteréről. "És végül csak kivágták. Annyi minden történt... Amy [Pascal] és Kevin [Feige], mindannyian sokat beszélgettünk erről. És azt mondanám, hogy tárgyaltunk arról, hogy Sandman bekerülhet egy jövőbeli változatba." "Megtörtént a beszélgetés arról, hogy visszatérjen, és talán egy teljesebb történetet vegyen fel majd Sandman köré".

Nemcsak Church az egyetlen színész, aki mindenáron szeretne visszatérni a nagyvásznas "Pókember" univerzumába. A sorban állást Tobey Maguire is büszkén vallja, aki a 2007-es "Pókember 3" óta először térhetett vissza "klasszikus" Pókemberként a "Nincs hazaút" című filmben Garfield és Holland oldalán. Tobey egyébként januárban elkotyogta, hogy nagyon szeretne ismét visszatérni a híres hálószövőhős szerepébe, ami neki az ötödik nekifutása lenne a szuperhős szerepében.

"Imádom ezeket a filmeket és az összes különböző sorozatot" - mondta Tobey Maguire. "Ha ezek a srácok felhívnának, és azt kérdeznék tőlem: 'Eljönnél ma este, hogy együtt lógjunk és hülyéskedjünk?' vagy 'Eljönnél, hogy megcsináld ezt a filmet, vagy felolvasnál egy jelenetet, vagy eljátszanál egy Pókember-dolgot?', akkor az egy hatalmas 'igen!' lenne. Mert miért ne akarnék ilyet csinálni?"

Természetesen Willem Dafoe is nyitva hagyja az ajtót a sorakozónál, ugyanis a 2002-es "Pókember" és a "Nincs hazaút" után harmadszor is eljátszhatta a Zöld Manó gonosztevő szerepét. Így vélekedett erről:

 "Úgy értem, ez egy nagyszerű szerep. Tetszett, hogy mindkét alkalommal kettős szerepet alakíthattam. Húsz évvel ezelőtt, és viszonylag nemrég, mindkét alkalom [mind kettő eset különböző élmény volt], de egyébként mindkettőn remekül éreztem magam."

Sem a Sony, sem a Disney nem jelentett be még konkrét terveket a Tom Holland fémjelezte következő élőszereplős "Pókember" filmmel kapcsolatban, bár Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke nemrég megerősítette, hogy a következő film történetén már elkezdtek dolgozni.

"Csak annyit mondok, hogy megvan a sztori" - mondta Feige az Entertainment Weeklynek Holland várható negyedik "Pókember" filmjéről. "Nagy ötleteink vannak hozzá, és az íróink nemrég kezdtek el írni".

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés