Jason Momoa nagyon reméli, hogy ismét eljátszhassa majd Aquaman szerepét a megújuló DC univerzumban

Jason Momoa egészen biztos benne, hogy az "Aquaman és az elveszett királyság" című filmjével nem az utolsó kiruccanása lesz a DC-univerzumban. Most, hogy James Gunn és Peter Safran vezeti a DC stúdiót, illetve a megújult DC univerzum élére állt, sok képregényfilm-rajongó kíváncsi arra, hogy Momoa Aquamanje vajon visszatér-e. Henry Cavillt sajnos már lecserélték Superman szerepéről, hiszen az új vezetőség egy sokkal fiatalabb Clark Kent-et szeretne megvalósítani a kriptoni szuperhős szerepre, amit 2025 körül terveznek majd a mozikba kiadni. Gal Gadot jövője Wonder Woman szerepében szintén kétséges, hiszen Gunnék kijelentették az új DC univerzumban a meglévő régi DC szuperhősöket alakító színészeket is lecserélik.

"Abszolút úgy gondolom, hogy Aquaman részt fog venni a DCU-ban" - mondta Momoa nemrég a Total Film magazinnak. "Ez van, tesó - Aquamannél nincs nagyobb ember! De emellett remélem, hogy az emberek izgatottan várják az új részt. Jó móka lesz. Nagyon élvezem a komédiázást. Van néhány igazán vicces dolog Patrick Wilsonnal. Imádom őt. Nagyon jól éreztük magunkat a közös munkában. Mintha testvérek lennénk. Rengeteg klassz dolog történik ebben a filmben."

Momoa a Sundance Filmfesztiválon megerősítette a Variety-nek, hogy nem sokkal azután találkozott Gunnnal és Safrannal, akik ugyebár tavaly év végén átvették a DC Studios vezetését. Olyan pletykák is keringtek ez idő tájt, hogy Momoa lehet otthagyja Aquaman szerepét, és egy másik szuperhőst, Lobót  fog majd alakítani a rebootolt DC-univerzumban. Momoa ugyan nem erősített meg semmi konkrétumot, de annyit elkotyogott, hogy lehet más szuperhőst fog majd alakítani a vadonatúj DC-univerzumban.

"Az a szép dolog [az "Aquaman és az elveszett királysággal" kapcsolatban], hogy én és a partnerem írtunk egy beszédet, ami körülbelül 55 oldalas lett, aminek nagy része arról szólt, hogy az ENSZ-szet okítom arról, hogy mi történik az olvadó jégsapkákkal" - mondta Momoa. "Nem egy távoli aszteroida jön, hogy elpusztítsa az emberiséget, vagy idegenek egy másik galaxisból. Mi tesszük tönkre a bolygónkat. Össze kell szednünk magunkat, és meg kell mentenünk az otthonunkat."

"Én mindig is Aquaman leszek. Senki sem jöhet a helyemre. Lehet, hogy más karakterek is lesznek, amiket eljátszhatok. Tudok vicces, vad és bájos is lenni."

Momoa a Total Film magazinnak adott újabb interjújában megalapozta szándékát a jelenlegi szerepéről, a színész minden áron azon van, hogy megtartsa Aquaman szerepét - még akkor is, ha egy új szuperhős karaktert ajánlanának fel neki. 

Az "Aquaman és az elveszett királyság" december 25-én kerül a mozikba, a Warner Bros. égisze alatt.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés