Az egyik író szerint egy fiatal John Wickről szóló film rossz ötlet lenne

Shay Hatten nagyon érdekes okokat mondott afelől, hogy miért nem működne egy John Wick előzményfilm, annak ellenére, hogy számos spin-off film fog készülni ebben az univerzumban, a Wickerzumban.

A John Wick 4. része hivatalosan is kasszasiker, világszerte több, mint 250 millió dollárt hozott, ráadásul a 74 millió dolláros hazai nyitó hétvégéjével kasszát robbantott USA-ban. Ezzel tetőzte a lehetetlent is, ugyanis a Keanu Reeves főszereplésével készült akció-saga negyedik része a franchise legjobb részének bizonyult, amit nem gátolt meg a piszok hosszú, közel 3 órás játékideje sem. A filmnek egyébként sikerült megdöntenie az összes korábbi részeknek a kasszarekordját, ezzel a sikerrel pedig a Lionsgate fejeseit arra ösztökélték, hogy tovább bővítsék a John Wick filmek világát.

Ugyanebben az évben érkezik kis képernyőre a minitrilógiának tervezett előzménysorozat, a The Continental, amely középpontjában a híres bérgyilkosok szállodája lesz. A történet a fiatal Winston Scottot követi majd nyomon, akit a filmekben Ian McShane alakított, és azt, hogy az ő története hogyan kapcsolódik majd a híres épülethez. A sorozat mindössze három epizódból fog állni.

Emellett Ana de Armas lesz a főszereplője a Ballerina című spin-offnak, amely a Ruska Roma által vezetett bűnszervezet történetébe merül el, amelyet a John Wick 3-ban láthattunk.

A legutóbbi rész sikere miatt azonban egy ötödik film és egyéb spin-offok lehetőségei továbbra is nyitottak, bármilyen elképzelést meghallgat a Lionsgate. Ezek közé tartozhat egy olyan előzményfilm is, amely John Wick fiatalabb éveit követné nyomon, amit az egyik író szerint nem lenne jó ötlet.

Miközben a Colliderrel beszélt, Shay Hatten író kiváló okot adott arra, hogy miért lenne rossz a franchise-nak, ha egy fiatalabb színész játszaná el John Wicket:

"Igen. Nem lennék megdöbbenve, ha valaki megpróbálkozna vele valamikor a későbbiek során, de ez eléggé megrémítene... Számomra ez olyan, mintha a fiatal Han Solót próbálnánk megformálni. Annyira ikonikus és nehéz betölteni. És még egyszer: szerintem az a lenyűgöző John Wick karakterében, hogy mindenki, aki részt vesz ezekben a filmekben, másképp képzeli el a háttértörténetét. Tudom, hogy Keanunak rengeteg olyan ötlete van John múltjáról, ami igazán meggyőző, és Chadnek is rengeteg olyan ötlete van John-ról, ami meggyőző lehet, és természetesen nekem is vannak ötleteim, amiket szeretek elképzelni."

"És tényleg úgy gondolom, hogy ez az izgalmas benne, hogy szerintem egy előzményfilm egy kicsit kivenné John különleges karakterének misztikumát. Szerintem sokkal szórakoztatóbb, ha folyamatosan olyan információmorzsákat kapunk, mint például, hogy ó, valamikor a múltjában elment ebbe a balett színházba, és ismerte Anjelica Huston karakterét, és ez is része volt a neveltetésének. De azt hiszem, sokkal szórakoztatóbb, ha apró cseppekben kapjuk meg az információkat, és aztán megpróbáljuk összerakni a kirakós játékot a fejünkben, mintha mindenre egyértelmű választ kapnánk."

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés