Ben Affleck is látta a The Flash filmet, és elmondta milyen lett

Tom Cruise után, a volt Batman színész, Ben Affleck is kifejtette rövid véleményét az Ezra Miller fémjelezte The Flash moziról, melynek premierje idén nyáron lesz csak esedékes.

A The Flash című DC film mellett sok minden szól, de ugyanakkor sok egyéb más is szólhat ellene. Az eddigi pozitívum amit tudunk a film kapcsán, hogy egy nagyon jó előzetes jelent meg belőle, amit szerencsére a közönség is jól fogadott. Plusz poénként még James Gunn is oda volt érte, és ez valamit jelenthet, ha a DC fejese szerint nincs gond a filmet illetően. A filmre sajnos rossz hatással lehet Ezra Miller botrányos élete, aki elég sok port felkavart a tavaly botrányaival és kiégéseivel.

Most eljött az idő, amikor a DC-nek és a Warner Bros-nak szüksége van a teljes győzelemre, különösen a két legutóbbi szuperhősfilmjük, a Black Adam és a Shazam! 2 katasztrofális szereplése után. A megannyi kételkedés után Ben Affleck talán jó hírekkel szolgálhat, ugyanis az ex-Batman dicsérte a Flasht.

A SmartLess podcast vendégszereplése során Ben Affleck kijelentette, hogy a DC közelgő The Flash filmje egyszerűen fogalmazva: simán "jó":.
"Tudjátok mit? Ez a film jó."
Ben Affleck kibővítette ezt a nagyon rövid megjegyzést, és egy izgalmas ugratással csapott le a rajongókra Batman filmbeli megjelenésével kapcsolatban.

"Az a film nagyon jó. Jó filmet csináltak. És ez a legjobb sz@rságom, amit Batmanként csináltam."
Korábban az Oscar-díjas színész megjegyezte, hogy a The Flashben végzett munkája volt a kedvence, amiben rövid ideig Batmanként szerepelhetett benne.


A kedvenc részei a filmben a Batmanes részek voltak, majd hozzátette, hogy többek között az élmény "nagyon szórakoztató és nagyon, nagyon kielégítő volt".

"Remélem, megőrzik annak integritását, amit csináltunk, mert szerintem nagyszerű és igazán érdekes volt - más, de nem olyan módon, ami nem illeszkedik a karakterhez. Ki tudja? Lehet, hogy úgy döntenek majd, hogy nem működik, de amikor elmentem és megcsináltam, nagyon szórakoztató, kielégítő és bátorító volt, és azt gondoltam: 'Hűha - azt hiszem, végre rájöttem, hogy mi a helyzet'"."
Ben Affleck olyan embertípusnak tűnik, aki nem szereti tovább szépíteni a saját véleményét, így ha azt mondja, hogy a The Flash egy jó film, akkor valószínűleg az is. Na meg persze Tom Cruise is nagyon elégedett volt a DC mozi kapcsán.

Ehhez még hozzávesszük James Gunn véleményét is, aki hivatalosan kijelentette, hogy a Flash az egyik legjobb szuperhősfilm, amit valaha látott, akkor a rajongóknak nincs semmi vesztenivalójuk.

A Warner Bros, illetve a DC számára is fontos mozis kiruccanásról van szó a The Flash-sel, mivel a film részben segít újra indítani az élőszereplős DC-univerzumot, illetve lehetővé teszi azt is, hogy James Gunn és Peter Safran megújult elképzelése a DC franchise-ról teljes mértékben megvalósulhasson.

A The Flash június 16-án kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés