Chris Evans beszélt egy lehetséges MCU-s visszatérésről

Szépen lezárták Amerika kapitány karakterét a Bosszúállók: Végjátékban, ami egyúttal a színész  hattyúdala is volt egyben, azonban a színész kitért arra, hogy visszatér-e valaha az Infinity-saga után betöltött nagy szerepe után Amerika kapitányként a Multiverzum-sagában.

Az MCU veterán sztárja korábban elismerte, hogy hiányzik neki az ikonikus szerepe, Evans azt állította, hogy meglehetősen ideges lenne, ha egy új fejezetre kerülne sor és ha nem a megfelelő módon kerülne be az MCU-ba Steve Rogers. Evan szerint egy szinte tökéletes receptre lenne szükség a sikeres visszatéréséhez..

A chicagói Comic & Entertainment Expo egyik panelbeszélgetésén Chris Evans, az Amerika Kapitány színésze beszélt arról, hogy esetleg visszatérhet Steve Rogers szerepében egy jövőbeli MCU-projektben.

Amikor egy esetleges visszatérésről kérdezték, Evans azt válaszolta, hogy "ez nagyon nehéz", és megjegyezte, hogy sokat jelent neki ez a szerep. 
"Nehéz, nagyon szeretem ezt a szerepet. Annyira sokat jelent nekem, és tényleg."
Bár az MCU veteránja elmondta, hogy szerinte "több Steve Rogers-történet is van, amit el kell mesélni", Evans ezután kiemelte, hogy semmiképp sem akarja elrontani.


"Hogy szerintem van-e még több Steve Rogers-sztori, amit el kell mesélni? Persze, de ugyanakkor nagyon értékes vagyok vele. Olyan, mint ez a kis csillogó dolog, amit annyira szeretek, és nem akarom elrontani semmiképpen".
Evans ezután elgondolkodott az MCU-ban Steve Rogersként betöltött különleges szerepéről, mielőtt azt mondta, hogy "nem érzi helyesnek", hogy "most" visszatérjen: "Most".

"Részese voltam valaminek, ami annyira különleges volt egy igazán remek időszakon keresztül, és bizonyos értelemben nagyon jól sikerült. Nem is tudom. Bármennyire is kötődöm a szerephez, és bármennyire is szeretném elmesélni ezeket a történeteket, és bármennyire is szeretek együtt dolgozni ezekkel az emberekkel, most nem érzem helyesnek a visszatérést. Élete egyik legnagyobb öröme volt ez az időszak, amikor Amerika kapitány szerepébe bújt.

A Sam Wilsont alakító Anthony Mackie korábban kitért arra, hogy Steve Rogers vajon meghalt az MCU-ban, és azt felelte rá, hogy szerinte még mindig él, mivel senki sem látta meghalni. Mackie megjegyzése csak olaj volt a tűzre, hiszen ezzel a válaszával előkészítette Evans karakterének visszatérését az Új világrend című filmbe, amiben már Sam Wilson fogja alakítani az új Amerika kapitányt.

Az Amerika Kapitány: Új világrend 2024. május 3-án kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés