Filmplakátok érkeztek Jennifer Lopez új akciófilmjéhez, a Mother-hez


Napjainkban Jennifer Lopez mindenre készen áll, hiszen a Netflix két új plakátot adott ki a hamarosan debütáló filmjéhez, az Anyához. Az új akciókalandban Lopez egy visszavonult bérgyilkosnőt alakít, aki pontosan akkor tér vissza a nyugdíjból, amikor a lánya a legnagyobb veszélybe került. Mivel a párosnak nincs erős családi köteléke, a főhősnő megpróbálja majd rendbe hozni az anya-lány közti kapcsolatukat, miközben megmenti az életüket is. A filmben Joseph Fiennes, Omari Hardwick és Gael García Bernal is szerepelni fog.

Lopez több akciófilmben is ki próbálta tehetségét, köztük a Prime Video tavalyi Shotgun Wedding című filmjben, amiben egy olyan kiégett menyasszonyt alakít, aki nem hagyja, hogy bárki tönkre tegye a különleges napját. 

Az Anya csak a kezdet lesz Lopez és a Netflix együttműködésében, hiszen következő filmje, az Atlas is a streaming platformon keresztül fog megjelenni. Ebben a sci-fi thrillerben a színésznő Simu Liu, Sterling K. Brown és Lana Parrilla oldalán fog szerepelni. Bár az Atlas cselekményét egyelőre titokban tartják, az a tény, hogy a projekt forgatása tavaly fejeződött be, ami egyrészt arra utalhat, hogy a megjelenési dátumot hamarosan nyilvánosságra hozzák a Netflixnél. A sci-fi történet rendezéséért Brad Peyton felelt, aki a Sweet Girl című filmet írta a streamingnek.

Niki Caroa áll a kamera mögött az egykori bérgyilkosnő történetéhez, aki visszatér, hogy megmentse a lányát. Az új-zélandi rendezőnő már előző munkájával, a Disney Mulan című filmjének élőszereplős újragondolásával is nagyot alkotott. Bár a filmet erősen megviselte, hogy a világjárvány első hónapjaiban mutatták be, de ennek ellenére a nézők mégis élvezhették a hatalmas akciójeleneteket és a magával ragadó drámát, amelyit Yifei Liu remek alakítása tovább emelt az egekbe. Caro a nagyszabású harcjelenetek megörökítéséhez való tehetségét hozza majd Az anyába.

A The Mother első hivatalos plakátjait fentebb nézheted meg, mielőtt a film május 12-én bemutatkozik a Netflixen:

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés