Russell Crowe picit féltékeny az új Gladiátor filmmel kapcsolatban


A Gladiátor, a Noé és a Szigorúan bizalmas filmek 59 éves sztárja elmondta, hogy ugyan nem sokat tud Ridley Scott rendező 2000-es Gladiátor című filmjének régóta várt folytatásáról - de bevallotta, hogy "kissé féltékeny" a projektre.

"Nézd, az egyetlen dolog, amit igazán érzek ezzel kapcsolatban, az hogy, egy kicsit féltékeny vagyok, tudod? Mert nyilvánvalóan sokkal fiatalabb voltam, és ez egy hatalmas élmény volt az életemben" - mondta Crowe....

"Valami, ami megváltoztatta az életemet, de tényleg. Megváltoztatta azt, ahogy az emberek egykoron rám tekintettek, és azt, hogy mivel foglalkozom, és tudod, nagyon szerencsés voltam, hogy sok nagy filmben részt vettem, de ennek a filmnek hihetetlenül nagy sikerei vannak" - folytatta Crowe, aki a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat is elnyerte a filmért.

Hozzátette: "Nem mindig van ilyen hosszú életed minden filmedben, így nyilvánvalóan különleges helyet foglal el a szívemben".

A Normal People sztárja, Paul Mescal, aki az év elején az Aftersun című filmért megkapta első Oscar-jelölését a legjobb színészi alakításért, az új Gladiátor-filmben fog szerepelni.

Crowe elmondta, hogy még nem sokat tud a folytatásról: "Nem igazán tudom, hogy merre fognak menni vele. Biztos vagyok benne, hogy [Scottnak] az elmúlt 24 évben olyan dolgok jártak a fejében, amikről úgy gondolja, hogy valószínűleg jobban is meg tudja csinálni, vagy ilyesmi. Szerintem ez az egyik pozitívuma, hogy Ridley-ről van szó. Mert ő vissza akar majd menni abba a világba, és valami ugyanolyan szintű látványosságot akar majd létrehozni, mint az első filmben."

"Ez a narratíva folytatása, de jóval túlmutat Maximus halálán, szóval engem nem igazán érint. Úgy hallottam, hogy az a fiatal fickó, Paul egy jó srác, akinek sok szerencsét kívánok hozzá" - tette hozzá Crowe. "Azt hiszem, ahonnan kiindulnak a történet kapcsán, egy fiatal Lucius, aki a császár szerepébe lép. Szerintem ez egy nagyon okos történet az általunk teremtett világon belül"."

Crowe azt is elmondta, hogy "egy kicsit féltékeny" arra, hogy más sztároknak "megadatik az az élmény, ami nekem csak egyszer".

"Nem akarok túl sokat foglalkozni vele, mert ez visszavisz engem egy olyan időszakba, amikor nyilvánvalóan jóval fiatalabb voltam. És tudod, annak az élménynek a rózsaszín szemüvege most tökéletesen kikristályosodott" - magyarázta. "Visszatekintek rá, és minden percét imádtam, pedig akkoriban valójában nem ez volt a helyzet".

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés