Véget ért a Joker 2 forgatása

Todd Phillips Joaquin Phoenix és Lady Gaga új fotóival ünnepli meg a 'Joker' folytatásának befejezését.

"Köszönet nekik" - posztolta a filmkészítő a 'Joker' két sztárjáról.

Todd Phillips egy meglepetés-ajándékot oszt meg a DC és képregényrajongókkal, hiszen immáron már hivatalosan is befejeződött a forgatási munkálatok.

A neves filmrendező szerdán az Instagramon jelentette be, hogy a forgatás befejeződött, ennek örömhírére új képeket osztott meg a sztárokról, azaz Lady Gagáról és Joaquin Phoenixről. Phillips korábban csak korlátozott képeket osztott meg a szereplőkről, akik akkor csak sminkben és jelmezben voltak.

Phillips ezután megdicsérte a többi stábtagokat is, akikről így vélekedett:

"Ennyi volt" - írta Phillips a poszthoz a képaláírást. "Köszönet nekik (+ az egész stábnak) és a LEGJOBB stábnak, amit a filmipar kínálhat. Fentről lefelé. Most bebújok egy barlangba (vágószoba) és összerakom az egészet".

Phoenix, aki a 2019-es Joker főszerepéért Oscar-díjat kapott, újra eljátszhatta Arthur Fleck szerepét, akit az eredeti filmben mentális problémákkal küzdő, feltörekvő komikusként ábrázoltak. Lady Gaga vélhetően a DC Harley Quinnjét alakítja majd, amit a múlt hónapban a sztárról készült fotók is bizonyítani kívántak.

Joker: A Folie à Deux egyike lesz a DC Elseworlds filmeknek, Matt Reeves The Batman folytatásával együtt, amely a DC Studios főnökei, James Gunn és Peter Safran által jelenleg is készülő közös univerzumon kívül fog létezni.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés