Korábban jön a mozikba az Aquaman és az elveszett királyság

A Warner Bros. azt is elárulta, hogy egyelőre kiveszi a 'Toto'-t a bemutatópremier előre tervezett naptárából, és öt nappal előrébb hozza az 'Aquaman és az elveszett királyság'-ot a 2022-es karácsonyi ünnepekre.

A Jason Momoa főszereplésével készült 'Minecraft'  pedig 2025. áprilisi megjelenési dátumot kapott a mozikban. 

A Warner Bros. több nagyszabású változtatást és kiegészítést is eszközölt a hiavatalos bemutató naptárában, többek között bejelentette, hogy a Jason Momoa főszereplésével készült Minecraft 2025. április 4-én kerül a mozikba. A stúdió a Legendary Pictures-szel közösen készíti el a videojáték adaptációt. A Napoleon Dynamite filmrendezője, Jared Hess rendezi a népszerű videojáték nagyvászonra való adaptálását. Egyébként a videojáték a svéd Mojang Studios fejlesztette, a film producerei pedig a Mojanghoz tartozó Lydia Winters és Vu Bui lesznek.

A Warner Bros. azt is elárulta, hogy feloldja az Óz, a nagy varázsló animációs filmje, a Toto forgatásának ütemezését. A filmet eredetileg 2024. február 2-án akarták volna bemutatni, ám helyette Barry Levinson 'The Wise Guys' című filmje, Robert DeNiro főszereplésével kerül majd a mozikba. Debra Messing és Kathrine Narducci is szerepel ebben a filmben.

Ezen kívül a stúdió finomhangolta a 2023-as év végi naptárát. A DC Studios várva várt Aquaman és az Elveszett királyság című filmje - szintén Momoa főszereplésével - mostantól karácsony helyett december 20-án kerül az amerikai mozikba. Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Randall Park, Temuera Morrison, Dolph Lundgren és Nicole Kidman is szerepel a szuperhősös folytatásban.

Az Aquaman 2 helyet cserélt a The Color Purple című filmmel, amelyet eredetileg december 25-re tűztek ki a Warner Bros fejesei. A The Color Purple (A lila szín) című filmet Blitz Bazawule rendezi, a produceri székben pedig nem mások ülnek, mint Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders és Quincy Jones.

A filmben Fantasia Taylor, Taraji P. Henson, Danielle Brooks, Colman Domingo, Corey Hawkins, Halle Bailey, H.E.R., Louis Gossett Jr., David Alan Grier, Ciara, Deon Cole, Phylicia Pearl Mpasi, Tamela J. Mann és Stephen Hill szerepelnek majd.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés