Megérkezett a Feláldozhatók 4 első előzetese, melyben Megan Fox is remekel

Bármennyire is hihetetlen volt a történelem legnagyobb akciósztárjainak egyesülése a "The Expendables"-ben, a "The Expendables 4" érkezése időnként még kevésbé tűnt hihetetlennek. Még most is pislogunk. Az első filmet 2010-ben mutatták be, bár Sylvester Stallone, Dolph Lundgren és az igazi "B" akciófilmek aranykorának más sztárjai akkor még meglehetősen életerősek és eladhatók voltak, melynek folyamatos sikerek után egyértelművé vált, hogy ez egy öregedő zsoldosokból és színészekből álló csapat. A 2012-es "The Expendables 2" és a 2014-es "The Expendables 3" viszonylag gyorsan megjelentek a vásznon az eredeti rész után, ám a negyedik részre már majdnem egy évtizedet kellett várnunk.

Természetesen tudtuk, hogy a film közeleg - elvégre az első "The Expendables 4" felvételek mindent kínáltak, amit egy nagy folytatástól elvárhatunk, amikor a 2022-es CinemaConon bemutatták. Most végre itt az első trailer a filmről, és úgy tűnik, hogy a "The Expendables 4" nagyon is megérte a várakozást.

Ha van olyan filmes sorozat, amely kényelmesen tud (és vitathatatlanul kell is) egy új adagot kínálni ugyanabból a koncepcióból újra és újra, az a "The Expendables". Így a "The Expendables 4" új trailere pontosan azt nyújtja, amit a rajongók a cím adó akcióhős csapat legújabb küldetésétől várnak. Az akciójelenetek nagyobbak, látványosak mint valaha. Az 1980-as és '90-es évek ihlette akciójelenetek jellemzik majd a negyedik részt is.

Teljesen elképzelhető, hogy a "The Expendables 4" lesz az utolsó összeruccanás a csapat számára, ahogyan azt eddig ismertük, tekintettel a sztárok többségének előrehaladott korára és a film elkészítésének időtartamára. Így a rajongók jól teszik, ha felkészülnek erre az utolsó útra kedvenc zsoldoscsapatukkal, és kedvenc színész sztárjaikkal.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés