Nyártól következő fokozatba váltott a Skyshowtime, több új sorozat mellett jön a Vérapó, a Számkivetett, a Miami VIce és a Mamma Mia is

 

Júliustól és augusztustól elérhető sorozatpremierek

Ghosts of Beirut

A Ghosts Of Beirut a 21 éves Mughniyeh (avagy a Szellem) történetét dolgozza fel, aki a semmiből bukkant fel, és több amerikai haláláért felelős, mint bárki más a 9/11 előtt. A sorozat amerikai, izraeli és libanoni szemszögből meséli el Mughniyeh életét a dél-bejrúti síita nyomornegyedektől egészen az öngyilkos merénylők koncepciójának kidolgozásáig, amely olyan halálos taktikának bizonyult, hogy a férfiból villámgyorsan a világ legveszélyesebb terroristája lett.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 4

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ JÚLIUS 3-TÓL, A 3 . ÉS 4. RÉSZ PEDIG JÚLIUS 10-TŐL LESZ ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Ghosts of Beirut
Ghosts of Beirut

Juan Carlos: Downfall of The King

A spanyol trónról 2014-ben lemondott I. János Károly spanyol királynak hősként kellett volna bevonulnia a történelemkönyvekbe, de a sorozatos botrányok foltot ejtettek hírnevén és a monarchia jövőjén. A bátyja véletlen lelövésétől kezdve a pénzmosáson át a korrupcióig minden sötét ügy napvilágra kerül ebben a lebilincselő dokumentumfilm-sorozatban. A filmsorozat a király legközelebbi bizalmasaival – köztük a király régi szeretőjével, Corinna Zu Sayn-Wittgensteinnel – készített, meglepő részleteket tartalmazó interjúk is láthatók. Egy legenda nyilvános bukásának igaz története.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 4

AZ 1 . RÉSZ JÚLIUS 3-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Juan Carlos: Downfall of The King
Juan Carlos: Downfall of The King

The Sleepers (Bez vědomí)

A The Sleepers egy 1989 végén, a szovjet birodalom összeomlásakor játszódó kémdráma. A 40 éven át tartó moszkvai uralomnak véget vető bársonyos forradalom kellős közepén egy átlagos, hétköznapi nő belecsöppen az egymásnak feszülő állambiztonságiak és a disszidensek merőben eltérő világába, és fokozatosan rákényszerül, hogy döbbenetes titkokat fedjen fel róluk.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 6

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ JÚLIUS 10-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, EZUTÁN MINDEN HÉTEN KÉT ÚJ RÉSZ KERÜL BEMUTATÁSRA – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

The Sleepers
The Sleepers

Bupkis

A Bupkis egy új vígjáték, amely Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) történetét mutatja be, aki egy sajátos családdal megáldva és a hírnév csapdájában vergődve igyekszik értelmes emberi kapcsolatokat kiépíteni. A meglepően őszinte, félig önéletrajzi ihletésű sorozat főszereplői Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) és Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman), akiket egy sztárokból álló mellékszereplő-gárda vesz körül. A valóság és az abszurditás határán egyensúlyozó film azt mutatja be, mit jelent Pete Davidsonnak lenni. Üdv Bupkisban!

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ AUGUSZTUS 4-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Bupkis
Bupkis

Tuff Money (Bani Negri)

A Tuff Money két közlekedésbiztonsági technikus történetét követi nyomon, akik véletlenül elindítanak egy megállíthatatlan lavinát: miután felbosszantották magukat, hogy a legrosszabb helyeket kapták a bárban, ahol egy focimeccset akartak megnézni, Doru és Ionel azzal kezdenek viccelődni, hogy végrehajtanak egy rablást, hogy soha többé ne kelljen a társadalmi ranglétra legalján tengődniük. A beszélgetésüket kihallgatja a bár kétes hírű tulajdonosa, és a poénnak induló ötlet elindul a megvalósulás útján. Doru és Ionel egyszer csak azon kapja magát, hogy rájuk akarják kényszeríteni a rablás végrehajtását. Kiszállni nem tudnak, mert bárhova fordulnak segítségért, még a hivatalos szervek is csak azt nézik, hogyan kaphatnak részt a zsákmányból, így a két kutyaszorítóba jutott főhős megpróbál lavírozni az erkölcsi tartás és az életben maradás között.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 6

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ AUGUSZTUS 4-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Tuff Money
Tuff Money

 

Folytatódó sorozatok

Ruxx

A Ruxx egy modern párkapcsolati dráma. Románia fiatal generációjáról szól, akik egy olyan országban élnek, amelyben a múlt és a jövő egyszerre van jelen. A történet a címszereplő Rux (Raluca Aprodu) körül forog. A lány egy nagymenő bukaresti ingatlanfejlesztő cégnél betöltött megterhelő állása, és élete egyéb területei – családjának támogatása és amerikai szerelmével fenntartott hosszú távú párkapcsolata – között próbál egyensúlyozni, miközben próbálja elhagyni Romániát, hogy elutazhasson Los Angelesbe. Az élet azonban összeesküszik ellene, és a főnöke belerántja élete eddigi legnagyobb kihívásába: a felesége választási kampányába Bukarest polgármesteri címéért.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Ruxx
Ruxx

Warszawianka

A Warszawianka egy fikciós lengyel drámasorozat, amely a 40 éves helyi legenda (Borys Szyc) tragikomikus varsói kalandjait mutatja be. Borys összetett karakter: folyton bulizó, menthetetlen nőcsábász, aki mindenkivel jóban van. A vidám külső mögött azonban egy gyötrődő, önmagát utáló ember lakozik, aki beleesett szülei (Krystyna Janda és Jerzy Skolimowski) csapdájába, és akit gúzsba kötött az őt formáló kultúra és korszak. Egy álmodozó lélek, akinek az írói tehetsége meghódította az X generáció szívét – de mintha még mindig nem nőtt volna fel. Miután mindene megvolt, majd mindent el is veszített, megpróbálja megérteni a modern világot, amelyben a város legérdekesebb karakterei nyüzsögnek.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 11

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Warszawianka
Warszawianka

Star Trek: Strange New Worlds

A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozatrajongók nagy kedvence, Anson Mount alakítja Christopher Pike kapitányt, Rebecca Romijn az első tisztet, a „Number One-t”, Ethan Peck pedig Spock tudományos tisztet. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és az első tiszt kalandjait követi nyomon még azt megelőzően, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, hogy új világokat fedezzenek fel szerte a galaxisban.

2 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 10

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Star Trek: Strange New Worlds
Star Trek: Strange New Worlds

 

Filmek

Bros

A vígjátékproducer, Judd Apatow (The Big Sick) két vígjátékzsenivel, Nicholas Toller rendezővel (Neighbors) és az Emmy-díjra jelölt Billy Eichnerrel (Billy on the Street) együttműködve hozta tető alá ezt a romantikus komédiát. A Bros középpontjában két meleg férfi áll, akik a szerelem rögös ösvényére lépnek, ám az előttük tornyosuló legnagyobb akadály az egyéni elköteleződési problémáik leküzdése.

JÚLIUS 1-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Bros
Bros

Babylon

Damien Chazelle alkotása, a Babylon egy eredeti történet, amely az 1920-as évek Los Angelesében játszódik Brad Pitt, Margot Robbie és Diego Calva főszereplésével, és olyan kitűnő mellékszereplőkkel, mint Jovan Adepo, Li Jun Li és Jean Smart. A hatalmas ambíciókról és elképesztő túlzásokról szóló történet számos karakter felemelkedését és bukását követi nyomon a korai Hollywood féktelen, dekadens és züllött díszletei között.

JÚLIUS 6-TÓL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Babylon
Babylon

Violent Night

David Harbour (Black Widow) játssza a főszerepet ebben az izgalmas filmben. Karácsony estéjén néhány zsoldos túszul ejt egy csapatnyi embert, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy legnagyobb ellenfelük a Mikulás lesz. Az akciófilm-producer, David Leitch (John Wick) a Sonic the Hedgehog-franchise íróival (Patrick Casey-vel és Josh Millerrel) együtt új színt visz a hagyományos karácsonyi hangulatba, és megmutatják a Mikulás kevésbé jóságos oldalát.

JÚLIUS 7-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Violent Night
Violent Night

Eight for Silver

Az 1800-as évek végén megtámadnak egy egykor békés, távoli vidéki falut – de hogy ki vagy mi, azt senki sem tudja. A falusi pletykák elátkozott földről, természetfeletti erőkről, sőt démoni lényekről is szólnak, miközben egyre többen tűnnek el és egyre több gyilkosság történik. Amikor John McBride, a patológus megérkezik, hogy kivizsgálja a veszélyt, olyan mélységű és olyan baljós dolgokra bukkan, hogy azok minden képzeletét meghaladják.

JÚLIUS 15-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Eight for Silver
Eight for Silver

She Said

A kétszeres Oscar®-jelölt Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) és Zoe Kazan (The Plot Against America limitált sorozat, The Big Sick) alakítják a New York Times riportereit, Megan Twohey-t és Jodi Kantort, akik közösen hoznak felszínre egy olyan, generációk számára fontos témát, amely elősegítette a #MeToo-mozgalom elindulását, megtörte a hollywoodi szexuális zaklatás témáját övező évtizedes hallgatást és örökre megváltoztatta az amerikai kultúrát.

JÚLIUS 17-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

She Said
She Said

Puss in Boots: The Last Wish

A Csizmás Kandúr (hangja az Oscar®-díjra jelölt Antonio Banderas) rájön, hogy kalandvágya komoly áldozatokkal jár. Kilenc életéből nyolcat már elfecsérelt, így csak egy élete maradt. Izgalmas utazásra indul, hogy megtalálja a mitikus Utolsó Kívánságot, és visszaszerezze kilenc életét.

JÚLIUS 22-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Puss in Boots: The Last Wish
Puss in Boots: The Last Wish

Breaking

A Brian Brown-Easley valós életén alapuló filmben John Boyega egy tengerészgyalogos veteránt alakít, aki 2005-ben kitüntetéssel leszerel, majd hazatér Georgiába, ahol mentális problémákkal küzd. Amikor megtagadják tőle a segítséget, és kétségbeejtő helyzetbe kerül, bűnözésre adja a fejét: elfoglal egy bankot, és túszul ejti az ott dolgozókat.

JÚLIUS 27-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Breaking
Breaking

M3GAN

A horrorműfaj egyik legtermékenyebb elméje, James Wan (Malignant, Saw, Insidious és The Conjuring) filmje alapján készült M3GAN főszereplője Allison Williams (Get Out), aki Gemmát, a játékgyár fantasztikus robotikusát alakítja. Gemma a mesterséges intelligenciát felhasználva kifejleszti M3GAN-t, egy élethű babát, amit úgy terveztek, hogy a gyerekek legjobb barátja és a szülők legnagyobb szövetségese legyen. Miután Gemma váratlanul megkapja árva unokahúga felügyeleti jogát, M3GAN segítségét veszi igénybe – ez a döntés azonban beláthatatlan következményekkel jár.

AUGUSZTUS 14-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

M3GAN
M3GAN

 

Napfény, tenger és homok

Cast Away

A Cast Away című filmben az Oscar ®-díjas filmrendező, Robert Zemeckis és a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks megrázó képet festenek a sors áldásairól és kegyetlenségéről, valamint a lélek erejéről a túlélésért való küzdelemben. Hanks játssza Chuck Nolandot, a FedEx rendszermérnökét, akinek magánéletét és munkáját is a szigorú időbeosztás uralja. Pörgős karrierje gyakran egy pillanat alatt messzi tájakra repíti – távol barátnőjétől, Kellytől (Helen Hunt). Chuck őrült tempóban zajló élete hirtelen ritmust vált, amikor lezuhan a repülőgépe, ő pedig egy lakatlan szigeten találja magát – a legkietlenebb környezetben, amit csak el lehet képzelni.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Cast Away
Cast Away

Couples Retreat

Vince Vaughn egy tehetséges és vidám főszereplőgárdát vonultat fel ebben a vígjátékban, amely négy párról szól, akik egy trópusi szigetre utaznak, és beszippantja őket az üdülőhely párterápiája. Bár először vonakodnak az újmódi pszichológiától, végül néhány pár rájön, hogy kapcsolatuk messze van a tökéletestől. A forgatókönyvet Jon Favreau írta, a mellékszereplők közül pedig Kristen Bell, Jason Bateman, Malin Akerman, Kristin Davis és Jean Reno is feltétlenül említést érdemel.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Couples Retreat
Couples Retreat

Forgetting Sarah Marshall

A The 40-Year-Old Virgin és a Knocked Up producerei komikusan mutatják be egy fiatal srác fáradságos törekvését, hogy felnőjön, és túltegye magát egy szakításon. Jason Segel egy nehéz sorsú zenészt alakít, aki azután, hogy tévésztár barátnője (Kristen Bell) elhagyta egy másik férfiért, Hawaii-ra utazik kikapcsolódni. Itt azonban azzal szembesül, hogy exe ugyanabban a szállodában lakik új párjával. Az emberi kapcsolatok vicces, ám szívhez szóló feltárásával mindenki azonosulni tud majd, akinek valaha összetörték a szívét. A filmben olyan remek színészek játszanak, mint Paul Rudd, Jonah Hill, Bill Hader és Jack McBrayer.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Forgetting Sarah Marshall
Forgetting Sarah Marshall

Jaws

Az első modern sikerfilm Steven Spielberg Oscar®- díjas rendezőtől. Amikor egy nagy fehér cápa emberekre kezd vadászni New England tengerparti strandjainál, a helyi rendőrfőnök, egy cápaszakértő és egy öreg halász veszélyes útra indulnak, hogy levadásszák a lényt. A Peter Benchley sikerkönyve alapján készült, négy Oscar®-díjra, köztük a legjobb filmnek járó díjra jelölt klasszikus alkotás strandolók millióit üldözte ki a vízből. Főszerepben az Oscar®-díjas Richard Dreyfus, valamint az Oscar®-díjra jelölt Roy Scheider és Robert Shaw.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Jaws
Jaws

Mamma Mia!

Az Oscar®-díjas Meryl Streep vezeti a sztárokat felvonultató szereplőgárdát a közkedvelt színházi musical filmváltozatában, amelyben a legendás zenei formáció, az ABBA időtlen dalszövegei és dallamai csendülnek fel. Streep egy erős, független szállodatulajdonost alakít egy idilli görög szigeten, aki lánya esküvőjére készül. A vendégek között nemcsak a legrégebbi és legkedvesebb barátai vannak, hanem három férfi is a múltjából, akiket a lánya hívott meg titokban, mert azt gyanítja, hogy az egyikük az ő apja lehet. A Mamma Mia! tisztelgés az anyák és lányaik, a régi barátok és az újonnan megtalált család előtt. További szereplők: Pierce Brosnan, Colin Firth, Christine Baranski, Julie Walters és Amanda Seyfried.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Mamma Mia!
Mamma Mia!

Miami Vice

A 80-as évek kokainbáróinak ideje lejárt, de a miami Casablanca csábítása, a beépített zsaruk és Michael Mann kultúrát befolyásoló televíziós sorozatának attitűdje idővel javult a Miami Vice filmes verziójában. A nagyszabású akciófilm főszereplői az Oscar® -díjas Jamie Foxx és Colin Farrell. A nyomozótársak felfedezik mindazt, ami felnőtt, veszélyes és szexi a beépített ügynöki létben, különösen, ha olyan helyekre mennek, ahol a jelvényük fabatkát sem ér. További szereplő: Gong Li.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Miami Vice
Miami Vice

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés