Eredettörténet készül a Sony-féle Pókverzumhoz, ugyanis bemutatták a Kraven, a vadász című film első előzetesét

Ki Pókember legnagyobb nemezise? Azok számára, akik az elmúlt több, mint 20 év számos filmes megjelenésén keresztül ismerkedtek meg a karakterrel, a válasz talán egyértelműen Zöld Manó, Doktor Octopus, vagy talán még Venom is lehet. A képregényrajongók körében azonban egy másik név is felmerülhet a beszélgetés során: Kraven, a vadász. Ez a gonosz vadász már évtizedek óta gyötri a közkedvelt hálószövőt, és legalább egy alkalommal sikerült is szó szerint sírba tennie a pókos szuperhőst. Félelmetes státusza ellenére Kraven azonban még nem tűnt fel a filmvásznon. Egészen mostanáig.

A "Morbius" folytatásaként a Sony Pictures a saját "Pókember" filmes univerzumának megteremtése érdekében egy olyan filmet készít, amely Kraven eredet történetére összpontosít. A projektről korábban nem sok mindent árultak el, de a film első trailere végre bepillantást enged abba, hogy mire számíthatnak a rajongók, beleértve a legelső mozgóképes felvételt Aaron Taylor-Johnson alakítása jóvoltából, aki a címszereplő vadász szerepét játssza.

A Kraven, a vadász körül még mindig sok a kérdés, de az első trailer ennek ellenére jobb képet, illetve pozitív hangvételű betekintést ad a rajongóknak arról, hogy milyen lesz a film. Egészen fontos, hogy úgy tűnik, a "Venom" és a "Morbius" filmek útját járja a Sony-n belül. Már az első pillanattól kezdve egyértelmű, hogy Aaron Taylor-Johnson Kravenje sokszínű, nemesebb, állatszeretőbb tulajdonságokat vesz fel, hogy ellensúlyozza sötét oldalát. Ellenpéldaként talán picit hasonlít a DCU féle a természetfüggő Méregcsókra, hiszen ő is éppen környezetbarát és szintén szereti a növényeket és az állatokat. Egy crossoverben igazi halálos párost alkothatnának.

A Kraven részletes bemutatásán túl a trailerben a mellékszereplőkre is néhány pillantást vethetünk, köztük Pókember régi ellenségére, a Rhino-ra - a film látszólagos antagonistájára -, aki egészen más adaptációt kap, mint legutóbbi megjelenése a "Csodálatos Pókember 2"-ben. Úgy tűnik, hogy a film szereplői jól szórakoznak a forrásanyaggal, de csak az idő fogja megmutatni, hogy ki lesz végül a kiemelkedőbb.

Mindent egybevetve, a "Kraven, a vadász" több szempontból is ígéretesnek tűnik, bár az, hogy a film teljes mértékben ki tudja-e használni a benne rejlő lehetőségeket, még nem derült ki. A Sony korábbi, főgonosz központú Pókember-eredetfilmjei kétes fogadtatásban részesültek a rajongók és a kritikusok körében - főleg a Morbius -, így erre a filmre hárul a feladat, hogy megtörje ezt a kissé kínos kört. Egyelőre a rajongóknak érdemes lesz további trailereket várniuk, mielőtt a projekt október 6-án megjelenik a mozikban.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés