Július 6-tól debütál a Babylon sorozat, kizárólag a SkyShowtime-on

Az elismert Oscar®-díjas filmrendező, Damien Chazelle által írt és rendezett Babylon főszereplői az Oscar®-díjas Brad Pitt és a Golden Globe-díjra jelölt Margot Robbie. A film az 1920-as évek Hollywoodjának csillogását és elképesztő túlzásait mutatja be.

Nézd meg az előzetest itt: https://youtu.be/8eohXAjsZWA

A Babylon július 6-tól lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

Az alkotás olyan tipikus korai hollywoodi karaktereket vonultat fel, mint a némafilmek szupersztárja (Brad Pitt), a fiatal filmcsillag (Margot Robbie), a gyártásvezető (Diego Calva), a zenei őstehetség (Jovan Adepo) és az elbűvölő előadóművész (Li Jun Li), akik igyekeznek az 1920-as évek nyüzsgő hollywoodi forgatagában a csúcson maradni és fenntartani hírnevüket egy olyan időszakban, amikor a filmipar a következő nagy dobására készül.

A három Oscar-díjra, köztük a legjobb eredeti filmzene, a legjobb látvány- és jelmeztervezés díjakra jelölt, szórakoztató és különleges hangulatú film főszereplői Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) és Margot Robbie (Amsterdam), olyan mellékszereplők társaságában, mint Diego Calva (Narcos: Mexikó), Jean Smart (Hacks), Jovan Adepo (Fences) és Li Jun Li (Damages).

A Babylon Marc Platt, a Wild Chickens, az Organism Pictures és Damien Chazelle közös filmje, amelyet Damien Chazelle (First Man, La La Land) írt és rendezett. A film producerei: Marc Platt, Matthew Plouffe és Olivia Hamilton. Vezető producerek: Michael Beugg, Tobey Maguire, Wyck Godfrey, Helen Estabrook, Adam Siegel, Jason Cloth és Dave Caplan.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés