Michael Keaton: "Kézzel készítettnek kell lennie" a Beetlejuice folytatásának

Michael Keaton azt mondta, hogy a Beetlejuice folytatását „kézzel készítettnek” akarta érezni A színész nem akarta, hogy a régóta várt film túlságosan CGI-s technológiai legyen, és örömmel vett részt a társak közötti interakcióban, inkább, mint egy képernyőn.

Egy friss interjúban a People magazinnak a vad szellemet alakító színész elárulta, hogy ő és Tim Burton rendező „haboztak és óvatosak” voltak a klasszikus folytatásának elkészítésekor, de végül nagyon jól érezték magukat forgatás közben.

„Úgy gondoltuk, hogy ezt jól kell csinálni. Ellenkező esetben ne csináljuk. Menjünk csak tovább az életünkkel, és csináljunk más dolgokat.” - mondta a kiadványnak. „Amikor odaértünk, azt mondtam: »Rendben, csak menjünk bele. Nézzük meg, hogy sikerül-e, ha meg tudjuk-e csinálni.«”

Keaton elmondta, hogy a forgatás elején a rendezővel megbeszélték, hogy egyikük sem érdeklődik különösebben olyan dolog iránt, ami túl technológiai lenne.

„Kézzel készítettnek kellett éreznie” - mondta.

Folytatta: „Ez a legizgalmasabb dolog, amikor újra megteheted ezt évek óta, hogy egy hatalmas képernyő előtt állsz, és úgy teszel, mintha valaki átellenben lenne veled.”

Winona Ryder és Catherine O’Hara visszatérnek a Beetlejuice 2-be, amit más címen Beetlejuice Beetlejuice-nak is hívnak, és amiben szerepel még Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci és Justin Theroux friss szerepekben. Korábban a The Hollywood Reporter forrásai elmondták, hogy Ortega Ryder Lydia lányát alakítja, míg Dafoe egy volt rendőrtisztet játszik, illetve Bellucci Beetlejuice feleségének a szerepét vállalja.

A folytatás újra összehozza Jenna Ortega-t Burton Wednesday rendezőjével, valamint a társ-főproducer Alfred Gough és Miles Millar. A film forgatása novemberben befejeződött, Vermontban.

A Beetlejuice Beetlejuice szeptember 6-án kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés