Elképesztő sikereken van túl A levegő urai című sorozat

A Masters of the Air, vagyis A levegő urai című sorozat az Apple TV+ történetének legnézettebb sorozat startja lett, amelyet Steven Spielberg Amblin Televisionje, Tom Hanks és Gary Goetzman készítette a streaming platform egekbe szálló sikerét.

A Masters of the Air több nézővel indult az első hétvégén, mint bármely más Apple TV+ sorozat az első évad alatt, a streaming szolgáltató szerint. Bár pontos nézőszám egyelőre nem áll rendelkezésre, de ezt az epikus háborús minisorozat indítását a „Hijack”, „The Morning Show” és „Severance” című más profi sorozatokhoz hasonlítják.

Ami nagyon érdekes statisztika szempontjából, a "Masters of the Air" premierje után az Apple TV+ nézettsége világszerte több, mint 65%-kal nőtt a korábbi hét napos időszakhoz képest. A streaming cég eddig több, mint 100 régióban is százalékos növekedést észlelt.

Azóta a Masters of the Air jelenleg új epizódokkal debütált, a hatodik rész premierje pedig február 23-án lesz. A finálé március 15-én kerül sor az Apple TV-n.

A "Masters of the Air"-t Steven Spielberg készítette az Amblin Television-tól, valamint Tom Hanks és Gary Goetzman a Playtone-tól. Az Amblin Darryl Frank és Justin Falvey co-executive producerek, valamint a Playtone Steven Shareshian, a sorozat írója, John Orloff és Graham Yost is közreműködik.

Donald L. Miller azonos című könyvéből adaptált minisorozat a 100. Bombázó Csoport háborús küldetéseit dramatizálja, akik veszélyes repülési rajtaütéseket hajtottak végre a náci Németország felett. A sorozat mély szereplőgárdával büszkélkedik, amelyben szerepel Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook és Ncuti Gatwa.

A minisorozat erős kritikai elismerést kapott az indulása óta, a Variety fő TV-kritikusa, Aramide Tinubu, a produkciót „masszív, és gyönyörűen kidolgozott és emlékeztetőnek” nevezte, hogy a háború gyilkos, kegyetlen és borzalmas tud lenni.

Az elit alakulat óta nem volt ilyen hangulatbombában a sorozatnézők, talán emiatt is ilyen népszerű ez a sorozat, és természetesen ehhez hozzájárul még Steven Spielberg és Tom Hanks kooperációja is.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés