Joshua Jackson csatlakozik a Sony ‘Karate Kid’ című filmjéhez.

Joshua Jackson évtizedek óta először vállalt főszerepet egy filmalkotásban, és most csatlakozott a Sony Pictures legújabb Karate Kid részének szereplőgárdájához.

Ben Wang, aki a Disney+ sorozatában, az American Born Chinese-ben vezette a szereplőgárdát, most egy kamaszkori harcművészeti drámában játszik, amelyben Jackie Chan és Ralph Macchio is visszatérnek ikonikus karaktereikkel, hogy folytassák az eredeti franchise örökségét.


A cselekmény részleteiről még nem tudni semmit, de az új rész az Egyesült Államok keleti partjára viszi a történetet, és egy kínai tinédzserre (Wang) összpontosít, aki a harcművészetből és egy kemény, de bölcs mentorból merít erőt.

Jackson szerepének részletei nem ismertek, de őt az egyik főszereplőként említik a produkcióban.

Jonathan Entwistle, a tinédzser televíziós drámák, az I’m Not Okay With This és az The End of the F***ing World rendezője. A forgatókönyvet Rob Lieber írta. Az színész, akinek korábbi filmjei közé tartoznak a Mighty Ducks, a The Skulls és a Cruel Intentions, a CAA, az Anonymous Content.

Jackson a televíziós világban ismert név, és folyamatosan életre kelt bármilyen karaktereket. Nemrégiben szerepelt a Paramount+ drámájában, a Fatal Attraction-ben, és a Peacock drámasorozatában, a Dr. Death-ben, amelyért 2022-ben Critics Choice-díjat kapott. Emellett feltűnt a HBO Little Fires Everywhere című sorozatában, ahol Reese Witherspoonnal és Kerry Washingtonnal játszott, és a Showtime Emmy-díjas drámájában, az Affair-ben is szerepelt.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés