Wendell Pierce Clark Kent és Lois Lane főnökeként vezeti majd a Daily Planetet a készülő Superman filmben

Wendell Pierce-t leginkább a HBO korszakalkotó és ikonikus bűnügyi sorozatának, a The Wire-nek a nyomozójaként ismernek, ám megfordult a Prime Video streamingjén is a Jack Ryan sorozatban, de most James Gunn Supermanjének ikonikus főszerkesztőjét fogja alakítani.

Az új DC Comics alapján készült film csütörtökön kezdte meg forgatását Atlantában. Korábban Superman: Legacy címmel futott.

David Corenswet alakítja Clark Kent/Supermant, Rachel Brosnahan pedig a Daily Planet riportere, Lois Lane. A szereplőgárdában szerepel még Nicholas Hoult is, mint a klasszikus gonosztevő, Lex Luthor.

A Perry White karaktere a Man of Steel egyik alapvető karkatere volt, először egy 1940-es Superman rádiós sorozatban jelent meg. Ő mind Kent, mind Lane főszerkesztőjeként, és az inkarnációtól függően kemény főnök. A karaktert a nagy vásznon Jackie Cooper (a Christopher Reeves-féle filmekben), Frank Langella (Bryan Singer verziójában) és Laurence Fishburne (a 2010-es évek Snyderverse filmjeiben) alakította.

Gunn szereplőgárdáját Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Sara Sampaio (Eve Teschmacher), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis), Anthony Carrigan (Metamorpho), Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner) és María Gabriela de Faría (The Engineer) egészíti ki.

A Warner Bros. 2025. július 11-én tervezi a bemutatót.

Pierce legutóbb az Amazon sorozatában, a Tom Clancy’s Jack Ryan-ban szerepelt, ahol Clancy állandó karakterét, James Greert alakította nagyszerűen. A színészt egyébként a Paradigm és az Essential Talent PR csapata képviseli.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés