MAX - Május 21-én indul el a Warner Bros. Discovery streaming szolgáltatása Magyarországon

A Max lesz az egyetlen hely, ahol a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanatát élőben lehet majd látni abban a 25 európai országban, ahol a Max elérhető lesz.

A Warner Bros. Discovery (Nasdaq: WBD) ma bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban. A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen.

https://www.max.com/hu/en

A Max május 21-én Skandináviában, az Ibériai-félszigeten és Kelet-Közép-Európában válik elérhetővé*. Ezután nem sokkal elindul Lengyelországban és Hollandiában, valamint Franciaországban, amely több mint két év után az első új ország, ahol a WBD streaming-szolgáltatást indít. A szolgáltatás Belgiumban július 1-én indul**. Mindez azt jelenti, hogy a 25 európai országgal együtt a Max világszerte 65 országban lesz elérhető azt követően, hogy 2023 májusában már elindult az Egyesült Államokban, majd ez év elején Latin-Amerikában és a Karib-térségben.

JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streamingért és játékokért felelős elnök-vezérigazgatója a Series Mania tévéfesztiválon jelentette be a Max indulását, ahol elmondta: „A Max a Warner Bros. Discovery európai streaming-otthona, amely messzire visszanyúló európai örökségünkre épül, és egy helyen összesíti szolgáltatásaink és csatornáink hihetetlenül széleskörű és mély, kulturálisan meghatározó szórakoztató tartalmait. A Max páratlan tartalomkínálata, amely a Sárkányok házától a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékokig és azon is túl terjed, azt jelenti, hogy a Max minden hangulathoz és alkalomhoz kínál valamit mindenkinek, minden helyzetben.”

Jamie Cooke, a Warner Bros. Discovery kelet-közép-európai, közel-keleti és törökországi, illetve az EMEA régió kreatív és lineáris csatornákért felelős general managere elmondta: “Roppant izgatott vagyok, hogy a Max megérkezik Magyarországra és tíz másik kelet-közép-európai országba***, és ezzel megkezdődik messzire visszanyúló régiós jelenlétünk új fejezete. A Max indulása után egy helyen gyűjti össze a legvonzóbb globális sikereket, az olyan díjnyertes helyi dokumentumfilmeket és sorozatokat, mint az Apolonia, Apolonia, a Pianoforte, a Spy/Master és a Vika!, illetve olyan izgalmas, új történeteket a régióból, mint a Nasty, az Emma és Eddie – A képen kívül vagy a Made in Gyetván Csabával.”Tartalomkínálat

A Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i európai premierje. A Max, amely az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, új streaming-élményt jelent majd Európában. Idén nyáron, abban a 25 országban, ahol a Max elérhető lesz, egyedül ezen a platformon látható majd a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden egyes pillanata. A Párizs 2024 mindegyik csomagnak része lesz, így gondoskodunk arról, hogy minden ügyfelünk teljes hozzáférést kapjon a világ legnagyobb sporteseményéhez.

Az előfizetők a minőségi szórakoztatás hatalmas tárházához férhetnek majd hozzá a Warner Bros. filmjein keresztül, melyek közt megtalálható a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság vagy a Wonka; a Sony Pictures kínálatából a Pókember és A védelmező-filmek, illetve a Gran Turismo;  a Universal stúdiótól a Feledés, a Lady Bird és a Mamma Mia!-filmek; az HBO saját gyártásában készült The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A Szimpatizáns, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada és a hamarosan érkező The Franchise című új vígjátéksorozat. 

Népszerű Warner Bros. alkotásokon alapuló új saját gyártású tartalmak is érkeznek a jövőben, mint A Pingvin, a Welcome to Derry (Stephen King Az című regénye alapján) és az új lengyel politikai kém thriller, az Eastern Gate. Emellett elérhetők lesznek a WB kiterjedt katalógusának olyan filmjei is, mint a Harry Potter-franchise, a Paddington, a Mátrix, A sötét lovag, a Joker és A Gyűrűk ura, illetve a Discovery olyan népszerű tartalmai, mint a Három hónap jegyesség, az Aranyláz Alaszkában és a Feljavítók. 

A Sport kiegészítőcsomag átfogó közvetítéseket biztosít a rajongóknak a legnagyobb nemzetközi és európai sporteseményekről. Ezek közé tartoznak a Grand Slam-tornák ­­– az Australian Open, a Roland-Garros és a US Open – a három kerékpáros Grand Tours, a Giro d’Italia, a La Vuelta a Espana és a Tour de France, valamint a Tour de France Femmes, a Le Mans-i 24 órás autóverseny és minden jelentős téli sport világbajnokságai és világkupái. A közvetítési jogok országonként eltérnek.


Csomagok

A Max többféle csomagban is elérhető, emellett egy Sport kiegészítőcsomagot is kínálunk, amely mindegyik alapcsomaghoz hozzáadható****. Az árazás pontos részleteiről a következő hetekben adunk hírt, a díjak országonként eltérők lesznek.


Standard csomag:

A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat. 

A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető. 

Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 30 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.

Párizs 2024 a csomag része 


Prémium csomag:

A legjobb fogyasztói élményt nyújtja.

A felhasználók egyszerre 4 eszközön streamelhetnek tartalmat. 

A tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll.

Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez. (Korlátozásokkal.)

Párizs 2024 a csomag része

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés