Megérkezett az Alien: Romulus első kedvcsinálója!

Megérkezett a várva várt új Alien film előzetese az Alien: Romulus. Utoljára a Xenomorfokkal a Prometheusban és a Covenantban találkozhattak a nézők és finoman szólva vegyes visszhangja volt ezeknek a részeknek így évek óta jegelve volt a franchise. Most Fede Alvarez kezei alatt viszont újra éled. Alvarez megszokott író partnere Rodo Sayaguessel közösen jegyzik a Romulus forgatókönyvét. A páros a 2013-as, parádés Gonosz Halottat és a közönségsiker Vaksötétet is együtt készítette. 

Keveset tudni még a filmről de az biztos hogy az eddig megszokottnál fiatalabb csapat egy távoli világból találkozik össze a Xenomorfokkal, és a film a Nyolcadik utas a Halál és a Bolygó neve között fog játszódni. 

Ridley Scott a projekt körül produceri minősítésben volt jelen és mivel már látta a kész filmet nagyon pozitívan nyilatkozott róla. Emellett az egyik főszereplő, a Transformers: Utolsó Lovag, Sicario 2, vagy legaktuálisabban a Madame Web-ben alakító Isabella Merced szerint van egy olyan gusztustalan jelenet a filmben aminek a visszanézésekor a stábtagok is elfordultak. Ezt a sok pozitív visszhangot pedig csak megerősíti ez a rövid kedvcsináló, a korábban behind the scenes képeken látható gyönyörű díszletek mozgásban is fantasztikusan festenek és vérfagyasztó atmoszférát sugallnak a képsorok. 

Az előzetes mellé egy poszter is érkezett a filmhez. Augusztus 16-tól tekinthető meg a hazai mozikban. 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés