Megvan a Venom 3 alcíme és a premierdátum

A “Venom 3” című film új címet kapott és az októberi bemutatókat fogja erősíteni. Tom Hardy a Marvel karaktereként tér vissza Kelly Marcel Sony-franchise-jának harmadik filmjében.

Kelly Marcel rendező “Venom: Az utolsó tánc” című filmje október 25-én kerül a mozikba, amit a Sony jelentett be kedden. A filmben Hardy, Juno Temple és Chiwetel Ejiofor szerepel, a korábban még cím nélküli volt Venom két héttel került előrébb az eredetileg tervezett, november 8-i bemutató premierhez képest.

Marcel nemcsak a filmet rendezte, hanem a forgatókönyvet is írta, a történetet pedig ő maga és Hardy jegyezi. A sztár még a produkcióba is beszállt - ismételten. Hardy, Marcel, Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal és Hutch Parker a producerek között szerepelnek. 

Ez lesz a harmadik Venom film, amely októberben kerül a mozikba, ráadásul a Halloween előtti időszak jól működött a franchise számára. Az első film globálisan 850 millió dolláros bevételt ért el, míg a folytatás csupán 500 millió dolláros bevételt érte el.

Hardy novemberben az Instagramon jelentette be, hogy a sorozat utolsó filmjeként számon tartott film újra indította a gyártást egy szünet után, amit a tavalyi színészek sztrájkja okozott. A projekt eredetileg 2024 júniusi bemutatóra volt tervezve, de a sztrájk miatt novemberre datálták el.

Novemberi bejegyzésében Hardy a filmet “az utolsó táncnak” nevezte és hozzátette, hogy a munka “nem érződik olyan nehéznek, amikor szereted, amit csinálsz, és tudod, hogy nagyszerű anyagod van és minden oldalról egy nagyszerű csapat támogatása.”

A “Venom: Az utolsó tánc” a legújabb cím lesz a Sony Pictures Marvel Karakterek Univerzumában. Ez követi a Sony “Madame Web” című filmjét, amelyben Dakota Johnson és Sydney Sweeney szerepel, az elmúlt hónapban a mozikban való megjelenése óta folyamatosan alul teljesít. Reméljük, azért a Venom harmadik része sikeresebb lesz -  még a Venom 2-től is.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés