Késik a Batman film folytatása

A Warner Bros. bejelentette, hogy Matt Reeves 'The Batman' című filmjének folytatását egy évvel későbbre, 2026. október 2-ára halasztották. A döntés hátterében a tavalyi írósztrájk áll, amely komoly hatással volt a filmiparra. Ennek köszönhetően Matt Reeves több időt szánhat a forgatókönyvre, így elkerülhető a kapkodás. A premier elhalasztása azt is jelzi, hogy a stúdió ragaszkodik az októberi bemutatóhoz, ami illeszkedik a film sötét hangulatához.

A folytatásról egyelőre keveset tudni, de várhatóan Robert Pattinson, Andy Serkis és Jeffrey Wright ismét szerepet kapnak benne. A rajongók izgatottan találgatják, hogy ki lesz Batman következő ellenfele. Lehet, hogy Barry Keoghan Jokerként tér vissza, aki egy törölt jelenet után vált népszerűvé. Az első rész sikere világszerte 772 millió dolláros bevételt hozott, ezért magas elvárásokat szab a folytatásnak, és a Warner Bros. is komolyan veszi a dolgot.

A DC számára 2025 fontos év marad, hiszen ekkor mutatkozik be az új DCU, James Gunn és Peter Safran vezetésével. A Superman új változatát Gunn rendezi, David Corenswet alakítja majd a főhőst, Rachel Brosnahan lesz Lois Lane, Nicholas Hoult pedig Lex Luthor. Ezen kívül egy The Batman mellékszál, ‘The Penguin’ című sorozat is érkezik Colin Farrell főszereplésével - 2024 végén, előreláthatólag december első hetében.

The Batman Part II eredeti premierdátumát Maggie Gyllenhaal 'The Bride' című filmje veszi át, Christian Bale, Jessie Buckley és Peter Sarsgaard főszereplésével. A Warner Bros. továbbá elhalasztotta Barry Levinson Alto Knights című filmjét is, Robert De Niro főszereplésével, tervezett premier dátuma: 2025. március 21.

Végül, a Warner 2025. augusztus 8-ra tűzte ki Paul Thomas Anderson következő filmjének premierjét is, melyben Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Regina Hall, Teyana Taylor és Alana Haim szerepelnek, és IMAX mozikban is vetítik majd.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés