Beetlejuice 2 előzetes érkezett

A film főszereplője, Michael Keaton, aki a címszereplő szellemként tér vissza, a legújabb előzetesben láthatóan élvezi a gonoszkodást. A színészgárda további neves tagjai között találjuk Winona Ryder, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti, Jenna Ortega és Willem Dafoe nevét.

A történet középpontjában Lydia Deetz (Ryder) és családja állnak, akik egy személyes tragédia után térnek vissza otthonukba, csak hogy szembesüljenek a túlvilág kapujának megnyitásának következményeivel. Az előzetes márciusi bemutatóján Keaton karaktere, a címadó Beetlejuice, meglepett arccal Winona Rydernek üzeni: “A lé kiszabadult.”

A forgatókönyvet Alfred Gough és Miles Millar írták, akik a “Wednesday” sorozat showrunnereiként is ismertek, míg a film történetéért Seth Grahame-Smith kapott elismerést. A produkció mögött olyan nevek állnak, mint Tim Burton, Dede Gardner, Tommy Harper, Jeremy Kleiner és Marc Toberoff.

Az eredeti “Beetlejuice” film 73 millió dolláros bevételt produkált a pénztáraknál, ami a mai árfolyamon 195 millió dollárnak felel meg, és elnyerte a legjobb sminknek járó Oscart. A film ihletésére készült egy animációs TV-sorozat és egy Broadway musical is.

Jenna Ortega, aki újoncként csatlakozik a franchise-hoz, korábban már együtt dolgozott Burtonnel a Netflix-féle “Wednesday” sorozaton, ahol a rendező és producer szerepét is betöltötte.

Burton és a szereplőgárda a “Beetlejuice Beetlejuice” jeleneteit a CinemaConon mutatta be, ahol a rendező megosztotta a közönséggel a folytatás elkészítésének motivációját: “Kíváncsi voltam, mi történt a Deetz családdal.” Keaton pedig elárulta, hogy már kétszer is megnézte az új filmet, és hozzátette: “Meg kell mondanom, valóban lenyűgöző.”

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés