Ben Afflecket lelkileg nagyon megviselte Batman szerepe

Ben Affleck története a DC Univerzummal hosszú és bonyolult volt, de a The Hollywood Reporter című lapnak adott interjújában a sztár a jó és a rossz tapasztalatokról is elmélkedett. A Batmant játszó Affleck arról beszélt, hogy az Igazság Ligája során szerzett tapasztalatai elriasztották őt attól, hogy rendezője legyen annak a Batman-filmnek, amiben állítólag még szerepelnie is kellett volna.

"Úgy volt, hogy rendezek egy Batmant, és az Igazság Ligája miatt azt mondtam: 'Kiszállok. Soha többé nem akarok ilyesmit csinálni. Nem vagyok rá alkalmas." - mondta Affleck. "Ez volt a legrosszabb élmény, amit valaha is átéltem egy olyan szakmában, ami tele van rossz tapasztalatokkal is. Összetörte a szívemet. Volt egy ötlet, hogy valaki [Joss Whedon] bejön, és azt mondja: 'Megmentelek haver, 60 napot forgatunk veled, én pedig írok egy egészet arra, amit kihoztál. Tudom a titkot. Ez volt a legnezehebb."

"Elkezdtem túl sokat inni" - folytatta Affleck. "Visszamentem a londoni szállodába, és vagy az ivászat volt a választásom, vagy pedig kiugrom az ablakon. És azt gondoltam: 'Nem ezt az életet akarom. A gyerekeim nincsenek itt. Nyomorultan érzem magam. Az ember dolgozni akar menni, és találni valami érdekeset, amibe belekapaszkodhat, ahelyett, hogy csak egy gumiruhát viselne, és a legtöbbször csak áll a számítógép képernyője előtt, és azt mondja: 'Ha ez a nukleáris hulladék elszabadul, akkor...' Ez rendben van. Nem nézem ezt le, de eljutottam egy olyan pontra, ahol kreatívan nem találtam kielégítőnek. És egyszerűen csak izzadtam és kimerült lettem.  Azt gondoltam: "Nem akarok ebben semmilyen módon részt venni. És nem akarok több időt ilyen dolgokra elpazarolni az életemből, amiből már csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésemre".


Amennyire nem érezte jól magát a sztár az Igazság Ligájában, annak ellenére Affleck a következő DC-filmben, a The Flash-ben újra Batman szerepét játszhatta el. Számára a Batmanként eltöltött rövid idő alatt a legjobb érzés volt ami vele történhetett, ugyanis Affleck "végre" rájött, hogyan kell őt játszani.

"Végre rájöttem, hogyan kell eljátszani ezt a karaktert, és a The Flashben remekül csináltam" - mondta Affleck. "Az az öt perc, amíg ott vagyok, igazán nagyszerű volt. Sok minden csak a hangszínről szól, és a kiejtésen. Rá kell jönnöd, hogy mi a te verziód erről a személyről. Ki az a fickó, aki illik ahhoz, amit én tudok elérni? Megpróbáltam beilleszkedni Batmanbe. És egyébként sok mindent szeretek, amit csináltunk, különösen az első Batman filmemet."

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés