Egyedi látványvilága lesz a Ghost of Tsushima filmnek

Chad Stahelski John Wick: Chapter 4 című filmje még csak most jelent meg és szinte azonnali egészséges elismerést adnak a kritikusok és a nézők is alkotásának, de emellett többen még mindig inkább a Ghost of Tsushima filmjét várják a legjobban. A rendező egy friss interjúban beszélt a videojátékadaptált filmről, és arról, hogy mi lesz a megközelítése.

Stahelski, a Discussing Filmnek elmondta, mennyire szereti a sorozatot, és milyen szerencsésnek érzi magát, hogy részt vehet benne. Ezután a főszereplő Jin Sakai történetéről beszélt, és arról, hogy a film színeit közvetlenül Sakai utazásához fogja kötni technikailag, hiszen a vizuális elem meglehetősen fontos részét is képezni majd a filmnek.

"A Tsushima szelleme egy igazán érdekes történet, és ha igazán belemerülünk Jin Sakai történetébe, hogy miről is szól majd a film valójában" - mondta Stahelski. "És összekötöd őt ezzel a csodálatos látványvilággal. Már a John Wick-filmekből is tudhatod, hogy szeretek a színekkel játszani és ami jó kompozíciót ad. Tényleg megpróbálom, hogy ne csak megfeleljek az elvárásoknak, hanem túl is szárnyaljam azt. Amit a játék a látványvilágával elért, teljesen lenyűgöző számomra. Szóval ez az, amit jelenleg is kutatunk és dolgozunk rajta. Például, hogyan lehet a színpalettát kitolni? Hogyan lehet ezt a világot nagyon realisztikusan és földhözragadtan életre kelteni?"

A Sony alatt már készül a hivatalos Ghost of Tsushima mozifilm, de ez nem jelenti azt, hogy a rajongók nem készíthetnek saját kisebb alkotásokat majd a produktumról. Eztért érdemes figyelni az internetet, hátha valami fan mű felbukkan, még a hivatalos film megjelenése előtt.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés