A John Wick 4 rendezője szerint a Henry Cavill főszereplésével készülő Hegylakó sokkal jobban működne sorozatként

A John Wick rendezője, Chad Stahelski elmélkedett a Henry Cavill-féle, A Hegylakó reboot tévés verziója kapcsán, aki úgy véli, hogy a projekt még jobban működhetne tévésorozatként. A Deadline-nak nyilatkozva Stahelski összehasonlítja a Highlander-franchise-t Mr. Wickkel kiemelve. Elmondása szerint egy évtizedek óta tartó és létező John Wick történet körül sokkal jobban lehet mozogni és szerkeszteni a dolgokat, mint mondjuk egy Highlander újrakezdésnél, amiben gyakorlatilag a nulláról kell felépíteni a hegylakó-mítoszt.

"Évek óta dolgozom a Highlanderen, és Henry Cavill-lel. Visszamenőleg nehéz dolog lesz megcsinálnunk. Mi a különbség a Wick és a Hegylakó között? A Wickkel nem hét évadnyi tévésorozatot, plusz két spinoffot, plusz öt filmet tervezel és rendezel egyszerre"."

Ezek a dolgok miatt Stahelski most inkább egy Highlander-sorozatot fontolgatna, hiszen így bőven lenne ideje felfedezni a hatalmas Highlander-mítoszt.

"Ha most megcsinálnám a Highlander remake-jét, akkor rengeteg mitológiára számíthatnál abban az első két órában, mert a háttér nélkül nem tudnál dolgokat felfedezni. A Highlander mint tévésorozat most elképesztő lenne. Lenne időd felépíteni, látni a flashbackeket és a benne rejlő lehetőségeket. Trükkösebb, amikor megpróbálsz valamit csinálni egy ilyen nagy mitológiával... Ez lenne az, amibe igazán nagyot kellene belevágni. Itt csak lehetőségünk volt arra, hogy a Wickkel együtt tanuljunk."

A Highlander-franchise azóta folytatásokkal, tévésorozatokkal, könyvekkel, képregényekkel és még sok mással bővült. Sokan úgy érzik, hogy Chad Stahelski és a The Witcher sztárja, Henry Cavill a tökéletes páros arra, hogy a modern korban újraindítsák a Hegylakót. Szóval, reméljük, hogy ez végül tényleg megtörténik.

Szerencsére Stahelski tavaly azt ígérte, hogy a Highlander reboot "közelebb van" a megvalósuláshoz, mint "valaha is volt", ő és csapata jelenleg a projekt tervét finomhangolják. 

"Épp most vagyunk a finomítás folyamatában" - árulta el. "Azt hiszem, tudjuk, mit akarunk. Mindennél fontosabb, hogy tudjuk, mit akarunk csinálni. Ez az egyediségen rejlik. Tudjuk, hogy mit akarunk csinálni. Már csak el kell jutnunk arra a pontra, ahol úgy érezzük: "Oké, ez az. Gyerünk." De közelebb vagyunk, mint valaha is voltunk, szóval ez nagyon jó dolog most."

A mozibajáró közönség egyelőre Chad Stahelski zseniális rendezésében gyönyörködhet a mozivásznon a John Wick: 4. rész képében. A Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Rina Sawayama, Scott Adkins, Ian McShane és Lance Reddick főszereplésével készült John Wick: Chapter 4 már a mozikban van, és máris felülmúlta az előző részek sikerét, hiszen nagyon jól szerepel a kasszáknál, és a kritikusoknál is.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés