Véget ér a Mayans M.C. az ötödik évaddal

Még az év elején jelentette be az FX, hogy a Mayans M.C. az ötödik évad után végleg lehúzza rolóit, ezzel pedig véget ér Ezekiel Reyes és a Santo Padre-i maják életpályájuk, illetve véglegesen lezárul a Sons of Anarchy univerzumában játszódó történetük is. Már lehetett sejteni, hogy a spinoff sorozat utolsó évada valamikor 2023-ban érkezik, viszont most napra pontos premier dátummal is rendelkezünk.

Az FX csütörtökön mutatta be a sorozat utolsó évadának az első teaserét, amelyből kiderült, hogy a Mayans M.C. ötödik évadának első két epizódja május 24-én, szerdán jelenik meg. Az utolsó évad mindösszesen 10 epizódot tartalmaz majd, amik az elő két rész után, heti rendszerességgel egyesével kerülnek majd fel a hulu, majd az hbo max streaming képernyőire.

A teaser trailerben "EZ" egy homokvihar elől motorozik, miközben démon koponyások (utalhatnak egy motoros bandára?) üldözik és rántják le. Ez egyértelműen tükrözi EZ történetét a Mayans M.C. során, amiben egy közkedvelt prospektből, a történet hőséből végül a sorozat igazi gonosztevőjévé válik majd.


JD Pardo játssza EZ Reyes szerepét, aki a Mayans M.C. első évadában még prospect volt, majd később a motoros bandájának elnöke lett. A sorozatban szerepel még Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Michael Irby, Danny Pino, Emilio Rivera, Emilio Rivera, Sarah Bolger, Frankie Loyal, Vincent Vargas, Joseph Lucero, Gino Vento, Emily Tosta, Vanessa Giselle és JR Bourne. A sorozatot Kurt Sutter és Elgin James készítette.

Íme a Mayans M.C. hivatalos szinopszisa:

"A Mayans M.C. Ezekiel "EZ" Reyes (JD Pardo) életét követi úton, aki a Mayans M.C. alapítvány elnöke lett a California/Mexikó határon. EZ egykor aranyifjú volt, akinek karnyújtásnyira volt az amerikai álom, most azonban felemelkedett, hogy testvére, Angel (Clayton Cardenas) és a Santo Padre M.C. élére álljon, majd véres háborút vívjon a rivális Sons of Anarchy legendásan híres motors banda ellen. A kaliforniai terület és a határvidék védelme kezd életeket követelni a klubon belül, ami feszültséget okoz EZ és Angel között - mivel az egyik testvér a klubnak, a másik pedig a családnak szenteli magát. Felipe (Edward James Olmos) megpróbálja kiegyenlíteni ezeket a súlyosan megszakadt kötelékeket a Reyes család jövője érdekében."

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés