A Netflix rejtélyes módon reklámozza a Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilm folytatását

A Netflix elkezdte népszerűsíteni a Chris Hemsworth főszereplésével készült Extraction várva várt folytatását. A Tyler Rake  Extraction folytatásában az első film története után a főhősünk, Tyler Rake még mindig életben van, nem sokat tudni, de már annyi fix, hogy az első előzetes alapján meglehetősen akciódús lesz, éppen ezért könnyen meglehet, hogy a Netflix egyik legjobb akciófilmjével lesz dolgunk. Egyéként a Netflix egy óriásplakát poszterrel kezdte el népszerűsíteni a filmet, amely némi Morse-kódra kezd utalni. Chris Hemsworth azonnal meg is osztotta a posztot a követőivel, és megkérdezte, hogy tud-e még valaki Morse-kódot. "Ki tud még Morse-kódot?" - írta a Twitteren az Extraction és a Marvel filmek sztárja. A hűséges rajongók szinte azonnal kiderítették, hogy mi áll a rejtjeles óriásplakáton.

"Tyler Rake él"

Chris Hemsworth-nak a folytatásról meg van a saját véleménye, hiszen korábban elárulta, hogy az Extraction második részének a forgatása alatt a legrészletesebb és a legkeményebb harci tréningen kellett átesnie. Nyugodtan el lehet hinni az állítását, hiszen az első film csordultig tele volt vad és veszélyes akciójelenetekkel. Ám véleménye mégis úgy vehető ki, illetve lehet érezni az állításán, mintha egy fricska kritika lenne az MCU filmek vizuális effektjeire értve. Később pedig túlnagyolta, és azt mondta, hogy mindkét típusú film rendezési módszerének meg vannak a maga szépségei.


"Ez annyira kielégítő" - részletezte Hemsworth. "Nem akarok vitatkozni a speciális effektekkel teli Marvel-filmekkel, de rengeteg segítséget kaptunk az utómunka során. Nyilvánvalóan nem tudok repülni a való életben, úgyhogy ezen keresztül segítettek nekem a Marvelnél. Míg ebben a filmben (Extraction 2) az akció majdnem a valóság alapjain áll és nagyon sok minden a kamera előtt történik. Szóval, más a dinamika, ráadásul a felkészülés is sokkal részletesebb."
"Vannak ökölharcok, autós üldözések, robbanások, vonatos és helikopteres jelenetek" - tette hozzá Sam Hargrave rendező. "Olyan, mintha egy akciórajongó fantáziája kelne életre a filmvásznon. Legalábbis nekünk, rendezőknek olyan érzés volt."

Az Extraction 2 szereplői nagyon izgatottak a folytatás kapcsán.

"Én nagyon izgatott vagyok, Hemsworth is az, a Netflix csapata is az, szóval már csak a forgatókönyv elkészítésén múlik" - mondta korábban Joe és Anthony Russo a ComicBook.com-nak. "A történetek mögött álló szenvedély megtalálása hihetetlenül sok éltető erőt igényel ahhoz, hogy egy film elkészüljön, és tudod, szükséged van egy kreatív szenvedélyre, és persze valakire, aki izgatott. És tudod, Sam közeli barátunk volt, mert majdnem egy évtizeden át dolgoztunk a Marvel-filmeknél. Tudtuk, hogy milyen tehetséges, és hogy meg tudja csinálni ezt a kihívást."

A Tyler Rake: Kimenekítés 2 várhatóan 2023. június 16-án debütál a Netflix streaming platformján.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés