Gerard Butler ismét felveszi a harcot a rosszfiúk ellen a Kandahar előzetesében

Ha az "akció" és a "Gerard Butler" szavakat kombinálod, akkor biztos, hogy egy adrenalintól duzzadó akciófilm agymenéssel lesz dolgod. A legutóbbi szereplésétől kezdve Butlernek volt már része a koponyatörő, akcióhős szerepekben, hiszen Leonidászt alakíthatta a 300-ban, az Has Fallen trilógiájának lehetett a szuper titkos ügynöke, valamint Egyiptom isteneiben Set-et játszhatta, a Hunter killer küldetésben pedig egy tengeralattjáró kapitány szerepében lubickolhatott. Most a titkosügynök-központú történetek akció műfaja felé fordította figyelmét ismételten, amely bemutatja Butler legújabb akciózását, a Kandahar film képében.

A Kandahar című hamarosan megjelenő akció-thriller lesz, amelybe most betekeintést nyerhetünk, hiszen nemrégiben adták ki a filmhez a legújabb előzetest, amelyben Gerard Butler karakterének a rosszfiúkkal kell szembenéznie. Az Open Road Films jóvoltából készített akciófilmben Butler újra együtt dolgozik az Angel Has Fallen és a Greenland rendezőjével, Ric Roman Waugh-val, és a színész ismét megmutatja különleges képességeit a túléléshez

A Ric Roman Waugh által rendezett, Mitchell LaFortune által írt és Gerard Butler által finanszírozott és szerepelt filmben, a Kandaharban Tom Harris, a CIA beépített ügynökének szerepét játssza el Gerard, aki Afganisztánban, egy olyan ellenséges területen rekedt, ahol a veszély közre foghatja őt bármikor.. Miután küldetése lelepleződik, társával, az afgán tolmáccsal együtt kell kiharcolnia a kijutásért, miközben el kell kerülnie az ellenséges elit erőket és a levadászásukkal megbízott külföldi kémeket.

A film középpontjában egy küldetés áll, amelynek során Butler Tom Harris CIA-titkosügynököt játssza, akinek fő feladata a Irán "teljes nukleáris programjának" megsemmisítése. A titkos hadművelet során kiderül, hogy az ügynök és tolmácsa álcája lelepleződött, így életük útjára indulnak egy kivonulási pont felé, Kandaharba. Halálos útjuk során a hőseinknek több, mint 400 mérföldes ellenséges területen kell átkelniük, miközben a fejükre komoly vérdíjat tűztek ki. A film éppen időben az Emléknapra érkezik a mozikba május 26-án.

A Kandahar főszereplői Olivia-Mai Barrett (Soon Gone: A Windrush Chronicle, The Man Who Fell to Earth), Rebecca Calder (Wrath of Man), Ali Fazal (Victoria & Abdul, Furious 7), Navid Negahban (Aladdin, 12 Strong), Bahador Foladi (Tehran), Faizan Munawar Varya, Nina Toussaint-White (Bodyguard, Doctor Who) és Travis Fimmel (Vikings, Raised by Wolves) Butler mellett.

Ami a Night Has Fallen-t illeti, a Fallen-franchise negyedik részében Butler még visszatér a főszerepben, mint a megállíthatatlan titkosszolgálat ügynökeként, azaz Mike Banningként, a rendező pedig ismét Ric Roman Waugh lesz. Nem csak a Night Has Fallen van kilátásban, de a stúdiónak nagy tervei vannak a Fallen világával: Alan Siegel, a sorozat producere bejelentette, hogy tervbe van véve egy ötödik és hatodik film, valamint TV-s spin-offok is. Na, bumm, manapság úgy tűnik a spin-offok világát éljük, hiszen legutóbb a Trónok harca, a John Wick-saga élhette át ezeket a gondolatmeneteket. 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés