A volt MCU antagonista, Frank Grillo csatlakozott a DC Univerzumhoz

 Frank Grillo hivatalosan is csatlakozott a DC Univerzumhoz, és elárulja, mi vezetett a döntéshez. Frank a rajongóit a közösségi médiában korábban már piszkálta őket a megosztott és árulkodó tartalmaival kapcsolatosan, hiszen színésztársával, Ron Perlmannel karöltve utalgatott olyanokra, hogy elhagyja MCU pályafutását, valamint osztott meg olyan bejegyzés tartalmat is, amiben Zachary Levi Shazam! Az istenek haragja című filmjét premierkor megnézte.

Frank Grillo egyébként Rumlow, azaz a későbbi Crossbones szerepét játszhatta a nagysikerű MCU saga részeként, feltünt több Amerikai kapitány filmekben is, amikben Steve Rogersnek jelentett némi rossz akadályt. Az MCU készítői ott baltázták el az egészet, hogy behozták egy viszonylag jól felszerelkezett és megallkotott Crossbones-t, majd pedig egy ostorcsapással kiírták az antagonistát az egész filmből, mivel a jelenete során felrobbantották őt.

Beszélt arról, hogy miért csatlakozott végül a DC Univerzumhoz. A ComicBook.com-nak nyilatkozva Grillo kifejtette, hogy úgy érezte, hogy az MCU-s karaktere jelentősebb szerepet is kaphatott volna az univerzumban, és csalódott volt, hogy Crossbones milyen keveset szerepelt.

"Szerintem Crossbones egy célt szolgál, de szerintem az az érdekes, hogy ha megnézzük, hogy világszerte hányan reagáltak Crossbonesra, és még egyszer mondom, nagyon k@rva rövid ideig volt a képernyőn, akkor szerintem több is lehetett volna benne" - mondta a színész. "Szerintem több hús volt a csonton. Csalódott voltam, ezért is mentem át a DC-hez, amikor alkalmam adódott rá".

A DC Univerzum első fázisa, amely az Első fejezet: Istenek és szörnyek címet viseli, számos különböző filmet és tévésorozatot tartalmaz majd. A bejelentett projektek között szerepel többek között egy Batman és Robin-film, a The Brave and the Bold, egy Supergirl-film Supergirl címmel: Woman of Tomorrow, egy Swamp Thing-film és több tévésorozat.

Jelenleg annyit tudni fixen és biztosan, hogy Frank Grillo egy DCU animációs projektben (Creature Commandos) fog részt venni, később pedig annak élőszereplős változatában. 




0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés