James Gunn szívesen összehozna egy MARVEL-DC crossovert

Elkezdődött a visszaszámlálás A galaxis őrzői 3. részig. Az MCU film a kozmikus hősök régóta szedett-vedett csürhe csapatától és az író-rendező, James Gunntól búcsúzik a közeljövőre. Gunn vitathatatlanul a legszórakoztatóbb MCU-franchise-t készítette el a Guardians-saga képében, amely az MCU összefüggő jellege ellenére, meglehetősen önálló, és bár nemrég vette át a DC-univerzum irányítását, sok rajongó azon tűnődik, vajon láthatják-e a jövőben a végső Marvel-DC-crossovert. Az Empire magazinnak adott új interjújában a DCU társ-vezérigazgatója egy ilyen mash-up végtelen lehetőségeiről beszélt a jövőben.

Gunn vasmarokkal tartotta kézben a Guardians-franchise-t, írta, rendezte és mindig közreműködött, amikor a karakterei más filmekben is feltűntek, például a Bosszúállók: Infinity Wars és Avengers: Végjátékban, ami egyébként nagy hitelességet és szerepet adott az Őrzőknek. A DC-nél Gunn már lefektetett egy 10 éves tervet, amelyből az első fejezet, az 'Istenek és szörnyek' részleteit jelentette be. Sok karakter mellett egy Superman: Legacy film és egy Batman: The Brave and The Bold is szerepel a közelgő terveiben. 

Amikor egy esetleges Marvel-DC Crossoverről kérdezték, a rendező pozitívan válaszolt: 

"Biztos vagyok benne, hogy ez sokkal valószínűbb, most, hogy én vagyok a főnök [a DC-nél]" - mondta. "Ki tudja? Csak ne számítsunk semmire ezen a fronton a közeljövőben. Ez azonban még sok év múlva lesz. Azt hiszem, előbb meg kell határoznunk, hogy mit csinálunk a DC-nél. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem beszéltünk erről. De minden megbeszélés nagyon, nagyon könnyed és szórakoztató volt."
Gunn úgy érzi, hogy a Guardians 3 után a szereplőinek és színészeinek még van esélyük bent maradni az MCU-ban, de ez nem azt jelenti, hogy egyebek közt Star-Lord-ot többet soha nem láthatjuk. 
"Szeretném, ha bármelyik, a film végén megmaradó karakter szólófilmet kapna, vagy csatlakozna a Bosszúállókhoz, vagy az Őrzők új verziójához, vagy bármi máshoz".
A filmben visszatér Chris Pratt, mint Peter Quill/Star-Lord, Zoe Saldaña mint Gamora, Dave Bautista mint Drax a Pusztító, Karen Gillan mint Nebula, Pom Klementieff mint Mantis, Bradley Cooper mint Rocket, Sean Gunn mint Kraglin Obfonteri, Elizabeth Debicki mint Ayesha, Sylvester Stallone mint Stakar Ogord és Maria Bakalova mint Cosmo az űrkutya. Bemutatkozik Will Poulter mint Adam Warlock és Chukwudi Iwuji mint High Evolutionary.

A galaxis őrzői 3. részének premierje május 5-én lesz.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés