Scarlett Johansson kezdetben csak sodródott az árral az MCU szerepével

Jelenleg, amennyire bármit is tudni lehet a Marvel Moziverzum jövőjéről, úgy tűnik, Scarlett Johansson Fekete Özvegyként töltött szereplése véget ért. Lenyűgöző volt ez a sorozat. Fekete Özvegy a Vasember 2. és a szólófilmje között nyolc filmben tűnt fel a franchise-ban, és az egyik legegyedibb története volt a karakterek közül, ami a színésznő szerint azért történt, mert a Marvel kezdetben nem tudta, mit csinál.

Scarlett Johanson a harmadik MCU-filmben, pontosabban a Vasember 2-ben debütált, tehát még elég korán volt a Marvel Moziverzum nevű kísérletben. A TSC Podcastban megjelent Scarlett Johansson bevallotta, hogy a Marvel Studios még mindig csak találgatta a dolgokat, az eredeti szerződésében szerepelt, hogy olyan filmeket csinál, amelyek soha nem történtek meg. Ez lehetővé tette a színésznő számára, hogy visszamenjen és tárgyaljon a dolgokról, beleértve azt is, hogy hova kerüljön a karaktere. 

Elmagyarázta... 

Nagyon furcsa pályafutásom volt a Marvelnél, mert a kezdetektől fogva ott voltam. Igen, tudod, amikor aláírtam, hogy eljátszom Natasha Romanoffot, az olyan volt, mint egy csomó film, de olyan alkotások voltak, amik végül nem készültek el. És így képes voltam visszamenni, és azt mondani, hogy nézzük már meg újra a szerződésemet. Ezt a szerződést még azelőtt kötöttük, hogy a Marvel tudta volna, hogy mit csinál, és ki kellett találni, hogy mi lesz a karakter sorsa.

Bár a Marvel stúdiót sok dicséret illeti azért, hogy előre megtervezik a dolgokat, az igazság az, hogy az MCU sokkal több mindent menet közben találnak ki, mint azt a legtöbben gondolnák. Amikor a színészek a fedélzetre lépnek, gyakran olyan szerződéseket kötnek velük, amelyek bizonyos számú szereplésre kötelezik őket, de ez nem jelenti azt, hogy akkor már tudjuk, hogy ezek a szereplések milyenek lesznek és persze tartósak-e.

Bár Scarlett Johansson minden bizonnyal úgy tűnik, hogy végzett a Marvel stúdiónál, csak jót tud mondani a tapasztalatairól. És külön dicséri Kevin Feige-et, aki szerinte mindig gondoskodott arról, hogy bármit is kértek a színészektől, azt ők is meg akarták csinálni. 

Folytatta...

Imádom a Marvel családomat, és Kevin Feige, aki a főnökünk volt, annyira szeret színészekkel dolgozni. Ő egy igazi filmrajongó. Él és lélegzik ebben a témában, hihetetlen mesélő és nagyon csodálatos ember, és egy igazán különleges munkatárs. Soha nem akar olyat csinálni, amiben a színészek nem akarnak szerepelni. Soha nem fog téged arra kényszeríteni, hogy szerepelj valamiben. Ha nem vagy benne, és nem akarsz játszani, akkor senki sem akarja ezt.

Johannson és a Marvel között nem volt csupa napsütés és szivárvány. Johannson valóban beperelte a Disney-t a Fekete Özvegy pénzügyi megállapodásai miatt, amikor a filmet a Disney+-on is bemutatták a mozis megjelenés mellett. Miután ezt elmondta, az a hír járta, hogy Feige frusztrált volt a per miatt, részben azért, mert nem akarta felbosszantani a tehetséget.

Végül is úgy tűnik, hogy minden rendben van. Scarlett Johansson remekül szerepelt az MCU-ban, és a franchise az ő idejét követően is tovább erősödik majd. A Marvel pedig valószínűleg most már egy kicsit jobban tudja, mit csinál, hiszen visszább vett az idióta komédiázás erőltetésében, és sokkal komolyabb frontra fordult a kocka, hiszen a Titkos invázió sorozattal egyúttal az MCU 5. fázisa is elkezdődik. Premier: június 21, Disney+

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés