Megérkezett az Insidious: The Red Door első előzetese

Bemutatkozott a 'The Red Door' című horrorfilm, aminek a rendezője a franchise sztárja, Patrick Wilson lesz.

A Blumhouse bemutatta az első trailert az Insidious: The Red Door várva várt horror folytatásához.

Az első Insidiousban Renai (Rose Byrne) és Josh Lambert (Patrick Wilson) felbérelte Elise Rainier (Lin Shaye) paranormális nyomozót, miután fiuk, Dalton (Ty Simpkins) megmagyarázhatatlan kómába esett. A filmben Elise elvezeti a családot egy távolabbi, párhuzamos dimenzióba, ahol szellemek és démonok laknak, akik többek közt Dalton lelkére pályáznak. A folytatás, az Insidious: Chapter 2 az első film utóéletét dolgozta fel, amely azzal végződött, hogy Josh-t megszállta egy dühös szellem. Az Insidious: 2. fejezetnek boldog befejezést kellene adnia Lambert lelküknek, annál is inkább, mivel a franchise harmadik és negyedik fejezete előzményfilm volt. Azonban, ahogy az Insidious: A vörös ajtó traileréből kiderül, a hátborzongató teremtmények ismét visszatértnek, hogy kísértsék a Lambert családot.

Az Insidious: A vörös ajtó előzetesében tíz évvel később járunk, amikor is Dalton főiskolára készül, és a család bízik abban, hogy semmilyen gonosz dolog nem fog most az életükbe avatkozni. Sajnos a fiú ismét démonok és parajelenségek célpontjává válik, ami arra kényszeríti Lambertéket, hogy utoljára visszatérjenek a "Távolabbiakhoz", és bezárják az átjárót.

A "vörös ajtó" Patrick Wilson rendezői debütálása lesz is egyben, a színész meglehetősen jól ismeri Wan munkásságát, hiszen segített a horror mesternek elindítani az Insidious és az Conjuring című filmeket, amelyek napjaink egyik legjobb és legnagyobb horror franchise-ájának számítanak. Wilsonnak a hatalmas horror színészi tapasztalata pedig egyedülálló perspektívát adhat a kamerák mögött is, és izgatottan várjuk, hogy a folytatás hogyan helyezkedik el a többi Insidious-film mellé.

Az Insidious: A vörös ajtó július 7-én kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés