Kellemes lesz a Mandalóri harmadik évadjának a fináléja

A The Mandalorian hamarosan a harmadik évad végére ér, és nem lehet tudni, mi lesz Din Djarin (Pedro Pascal) és Grogu sorsa. Jon Favreau beszélt arról, hogy milyen elvárásai vannak a rajongók reakcióival kapcsolatban a közelgő évadzáróra. A showrunner érthető módon visszafogottan nyilatkozott az epizód cselekményének részleteivel kapcsán, de arról mindenképpen megosztotta a nézőket, hogy mit szeretnének: "Remélhetőleg elégedettek lesznek. Megoldottnak fogják érezni magukat, és egy kicsit meglepődve is" 

A The Mandalorian jelenlegi évada a sorozat előző két évadában bemutatott történetszálakat, valamint a Boba Fett könyve című spin-off-ot zárja majd le. Moff Gideonról (Giancarlo Esposito) az egész rész során beszéltek a főszereplők, de a gonosztevő még mindig nem jelent meg a képernyőn. Már csak két epizód van hátra a harmadik évad végéig, így csak idő kérdése, hogy a kegyetlen birodalmi mikor tér vissza, hogy tovább kínozhassa Din Djarinékat. Elvégre az első két évad történetszálait nem lehet lezárni a főellenség nélkül.

Gideon egyébként sosem jutott el az Új Köztársasággal való tárgyalásra, és eltűnése nyilvánvalóan a mandaloriakkal függött össze. Mivel Djarin és Bo-Katan (Katee Sackhoff) már korábbi mandalori szövetségesekhez kerültek, és mivel Gideon sehol sincs, talán a sorozat új embereket mutat be. Viszont pár hete egy késő esti shown maga Esposito dicsekedett azzal, hogy még visszatér a 3. évad során. Csak nem tudja, melyik epizódban.

Az évad hátralévő két fejezetét Rick Famuyiwa fogja rendezni, ez többek között azt is jelenti, hogy Din és Grogu harmadik kalandja április 19-én véget ér. Rick sorozat 2019-es premierje óta dolgozik a Mandalorianon, miközben szorosan együttműködik Favreau-val és Dave Filonival egy "messzi-messzi galaxis" kibővítésében. Famuyiwa ebben az évadban a sorozat executive producere is lett. Mondanom sem kell, hogy a rajongók megnyugodhatnak, hogy az évadzárót olyan ember rendezti, akinek rengeteg tapasztalata van Din Djarin történetét illetően.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés