Megjelent a mára megígért Védelmező 3 előzetese

Az Oscar-díjas Denzel Washington visszatér a titokzatos bosszúálló Robert McCall szerepéhez a The Equalizer 3 kapcsán. A Sony Pictures jóvoltából megjelent a The Equalizer 3 trailer szerint Washington új helyszínt keres, hogy megpihenjen, ezért Dél-Itáliába utazik, hogy ismét bebizonyítsa különleges képességeit és igazságérzetét. 

Mióta felhagyott a kormányzati bérgyilkos életével, Robert McCall (Denzel Washington) nehezen tudja feldolgozni a múltban elkövetett szörnyűségeket, és különös vigaszt talál abban, hogy az elnyomottak nevében szolgáltat igazságot" - olvasható A védelmező 3 szinopszisában. "Meglepő módon otthon találja magát Dél-Olaszországban, de rájön, hogy új barátai a helyi maffia főnökeinek irányítása alatt állnak. Ahogy az események halálos tempót diktálnak, McCall tudja, mit kell tennie: a barátai védelmezőjévé kell válnia, és fel kell vennie a harcot a maffiával."

A The Equalizer 3-ban Denzel Washington újra együtt dolgozik a remek Antoine Fuqua rendezővel és Richard Wenk forgatókönyvíróval, a többi szereplő pedig Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero, Eugenio Mastrandrea, Andrea Scarduzio, Salvatore Ruocco, Daniele Perrone és Gaia Scodellaro. A folytatásban Washington újra összeáll Dakota Fanning színésznővel, akit még a 2004-es Man on Fire című akcióthrillerben láthattunk szerepelni közösen. 

A védelmező folytatásban elkezdik feltárni az egykori DIA tiszt, Robert McCall rejtélyes múltját is. A The Equalizer 3 így "remélhetőleg egy kicsit többet fog elárulni Robertről" - mondta Antoine Fuqua rendező a filmről. "Igen, azt hiszem, ez a kulcs, hogy többet tudjunk meg Robert McCallról".

A The Equalizer 3 2023. szeptember 1-jén kerül a mozikba a Sony Pictures gondozásában.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés