Piszok ígéretes lesz a Transformers: A fenevadak kora

Nem is olyan régen még a "Transformers" franchise uralta a mozikat. Minden 2007-ben kezdődött, amikor Michael Bay rendező "Transformers" című filmje megjelent: egy nagy, bombasztikus akció-adrenalinsokk tele harcoló robotokkal, hatalmas robbanásokkal és egy csipetnyi Linkin Parkkal. Ezután a "Transformers" filmek sora következett, amelyek bár messze nem voltak mély narratív remekművek, ám bár szórakoztatták a mozilátogatókat, és nagy pénzt hoztak a kasszáknál is. Ez az uralkodás azonban sajnos véget ér, ugyanis a közepestől a gyenge felhozatalig volt itt minden, ami csak Transformers akart lenni, de a korábbi részek nem hozták meg a trilógia kiugró sikerét.

2017-ben úgy tűnt, hogy a "Transformers" fő sorozata véget ér a "Transformers: The Last Knight" (Az utolsó lovag) című filmmel, amely egy meglehetősen kiábrándító alkotással végleg lezárta a saga történetét. Egy évvel később következett a "Bumblebee" spin-off, amely az imádott sárga Autobotra fókuszált, de még így sem sikerült teljesen visszahozni a Transformers hangulatot. Néhány év kihagyás után a Paramount bízik abban, hogy a következő "Transformers" mozi lesz az, amelyik újra előtérbe helyezi az álcákat és az autobotokat a "Transformers: Rise of the Beasts" alkotással, amely a népszerű Beast Wars narratívát adaptálják fel.

A Transformers: Rise of the Beasts második előzetese azt sugallja, hogy a franchise a legjobb módon térhet vissza. Elődjeihez hasonlóan a "Rise of the Beasts" is a nagy robotok közötti epikus csatákról szól, néhány szerencsétlen emberrel a kereszttűzben. A film egy csapat régészt követ, akik három impozáns és veszélyes Transformers-csoport közötti konfliktusba keverednek.

Az Autobotok mellett - akiket olyan visszatérő kedvencek vezetnek, mint Bumblebee és Optimus Prime (Peter Cullen) - a "Rise of the Beasts" középpontjában három Transformer-frakció áll majd. Az első az állatias Maximálok, akiket Optimus Primal (Ron Perlman) vezet, akik a lore szerint a hatalmas és halálos Predaconok ellenségei. A Terrorconok is szerepet játszanak a történetben, bár a promóciós anyagokból eddig nem derült ki teljesen, hogy ők hogyan illeszkednek majd a konfliktusba. Annyit biztosan tudunk, hogy mindenféle Transformers-káoszra és hatalmas csatákra számíthatunk ebben a folytatásban.

Steven Caple Jr. rendező "Transformers: Rise of the Beasts" című filmje június 9-én kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés