Megjelent a Netflix-féle The Witcher harmadik évadának betekintő előzetese

Az évad két részre lesz osztva, mindkettő epizód premierje idén nyáron lesz.

Henry Cavill még utoljára visszatér a Netflix The Witcher című sorozatának harmadik évadára, amely az alábbi első előzetesben látható, hogy nagyjából mire számíthatunk.

"Minden megváltozik" - hirdeti az előzetes, amely a hírrel együtt jelent meg, hogy a fantasy-kaland két részre osztva tér vissza idén nyáron.

"Most először értem meg, mit jelent az igazi félelem".

Ha egy vaják vagy witcher ilyeneket mond, akkor itt most nagyon eldurvulhattak a helyzetek, hiszen a vajákok többsége nem érez semmit, csak tapasztal.

Az évad első öt epizódja június 29-én, míg a maradék három epizód július 27-én kerül a Netflix streaming képernyőre.

A Netflix ezt a leírást is közzétette a harmadik évadról, amely Andrzej Sapkowski író könyvsorozatán és játékadaptációin alapul: "Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és vadállatai versengenek a lány elfogásáért, Geralt rejtekhelyre viszi Cirit (Freya Allan), és elhatározza, hogy megvédi családját azoktól, akik azzal fenyegetőznek, hogy elpusztítják. 

Cavill október 29-én jelentette be, hogy távozik a Netflix sorozatából, és Liam Hemsworth veszi át a szerepet a negyedik évadban. Ez annak ellenére történt, hogy a producerek eredetileg hét évadra tervezték megtartani a színészt. A leleplezés napokkal azután történt, hogy felröppent a hír, miszerint Cavill visszatér a DC-hez Superman szerepében. Két hónappal később Cavill elismerte, hogy mégsem tér vissza Superman szerepébe, mivel a DC Studios új főnökei, James Gunn és Peter Safran úgy döntöttek, hogy inkább egy fiatalabb Acélember történetét mesélik el a Superman: Legacy című filmben. Cavill eközben gyorsan átugrott a Prime Videohoz, hogy főszereplője és executive producere lehessen a cég jelenleg elő-készület alatt álló, a népszerű sci-fi fantasy háborús videojáték, a Warhammer 40,000 sorozatadaptációjának.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés