Minden idők legjobb DC-szuperhősös szóló filmje lehet a The Flash, legalábbis a legújabb trailer bemutató ezt vázolja fel

A DC Studios új előzetest adott ki a The Flash című filmhez, amelyben Ezra Miller játssza a világ leggyorsabb szuperhősét. Az ígéretek szerint a The Flash felforgatja a DC idővonalát, és Barry Allent az időutazáson átívelő élményre viszi, ahol várhatóan számos ismert DC-karakter és szereplő felbukkan majd.

Az új trailer kiemeli, hogy a készülő film a rajongók által kedvelt "Flashpoint" történetszálat adaptálja majd. Barry a képességeinek köszönhetően rájön, hogy képes megváltoztatni a múltat. A sebességerő azonban egy instabil energiaforrás, és az idővel való babrálással Barry egy alternatív valóságban köt ki, egy olyan földön, ahol nincsenek metahumánok. Ez azt jelenti, hogy Zod tábornok (Michael Shannon) a kegyetlen szövetségeseivel könnyen meghódítják a Földet, amiben egyetlen Superman sem tudja megállítani őket.

Abban az alternatív idősíkban, ahol a Flash nagyrészt játszódni fog, Barrynek össze kell állítania egy új hőscsapatot, amely segíthet neki helyrehozni a multiverzumot. Az egyik új szövetségese nem más, mint a Michael Keaton által alakított Batman, aki előbújik a nyugdíjból, hogy segítsen a Flashnek. Barry egy alternatív változata is részt vesz a film cselekményében, bár azt még nem lehet tudni, hogy barát vagy ellenség, vagy hogy melyik világból való. Végül a The Flashben Sasha Calle is bemutatkozik Supergirl szerepében, akinek a DCU-ban való megjelenését úgy tűnik, Superman legsötétebb képregényes történetei ihlették.

Bár a The Flash elsősorban a DC jövőjével foglalkozik az idővonal megszakításával, a filmben a jelenlegi DC-hősök cameói is megjelennek. Ben Affleck például még egyszer utoljára feltűnik a Sötét Lovag szerepében. És mint nemrég megtudtuk, Gal Gadot is visszatér Wonder Woman szerepébe.

A The Flash izgalmas története már önmagában is elég ahhoz, hogy a rajongók izgatottan várják, a készülő film milyen szerepet fog játszani a DCU idővonalának újraindításában is, de minden bizonnyal ezt a filmet megváltás fogja érni, hiszen látva az előzetesek minőségét, na meg Ben Affleck és Tom Cruise kiválónak mondható véleményét, nagy hiba lenne, ha a DC Studios társ-vezetői, James Gunn és Peter Safran nem annektálná be Ezra Miller The Flash filmjét a DCU idővonalba. Gunn és Safran jelenleg egy egységes történetszálon dolgoznak, amely a mozikban, a tévében és még a videojátékokban is elterjed majd. Ebben az új DCU-ban néhány karakter és szereplő továbbra is a hatalmas részese marad, mint például Viola Davis Amanda Wallerje. Az olyan hősöket, mint Batman és Superman, újra fogják alakítani. 

A The Flash-t Andy Muschietti rendezi, a forgatókönyvet Christina Hodson, a Bumblebee rendezője írta. A film szereplőgárdájában szerepel még Kiersey Clemons mint Iris West, Maribel Verdú mint Nora Allen és Ron Livingston mint Henry Allen, aki Billy Crudupot váltja fel Barry apjaként, miután a Justice League-ben feltűnt.

A Flash 2023. június 16-án kerül a mozikba. Nézd meg az új trailert:

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés