Régi és ismert szereplők térhetnek vissza a 2025-ös Superman: Örökség című filmben

James Gunn Superman: Örökség című filmje a pletykák szerint a DC Comics néhány népszerű karakterét is felvonultatja majd a DC univerzum újragondolásában.

James Gunn a valamikor 2025-ben debütáló Superman: Legacy filmjében néhány népszerű DC Comics karakter is feltűnik majd. Miközben a DCEU a hattyúhalálát járja, az új DC-univerzum készülődik a friss projektekkel.. Peter Safran és James Gunn január végén több projektet is bejelentett a DCU első fázisához, ami az "Istenek és szörnyek" címet viseli. 

Mivel Gunn a Superman: Legacy írója és egyben rendezője is, ezért egy új Acélember szereposztására is készülnek a DCU-nál, amit ha lelepleznek, mindenki erről fog beszélni legalább egy hónappon át. A hivatalos castingolás elviekben idén nyáron fog megtörténni. A pletykák szerint azonban több klasszikus DC-karakter is feltűnik majd a rebootban Superman mellett. Jeff Sneider, a The Hot Mic Podcast című műsorában elhangzottak szerint három főszereplő állítólag a Superman: Legacy része lesz majd, akik nem mások, mint Lois Lane, Jimmy Olsen és Lex Luthor. Fontos megjegyeznünk, ahogy azt Sneider is tette: a  Warner Bros. Discovery és a DC Studios még nem kommentálta ezt a hírt.

Bár Lex Luthorról pletykálnak a Superman: Hagyatékban, a nagyobb kérdés az, hogy ő lesz-e a főgonosz. Legutóbb a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című DCEU-filmben volt szerepben, de azóta Lex hiányzott a nagyvászonról. Érdemes azonban megjegyezni, hogy Lex a korábbi Superman-franchise-okban is főellenségként szerepelt. Nagyon is elképzelhető, az, hogy Lex Luthor a Superman: Örökségben mellékszereplő lesz majd, de nem antagonista szerepben. A reboot megalapozhatja az ötletet, hogy Lex egy jövőbeli folytatásban gonosztevő szerepet kapjon. Meglehetősen kiábrándítónak tűnne, ha Superman Lexszel kellene szembenéznie ismét. Ehelyett sokkal érdekesebb lenne, ha a franchise egy nagyobb, kettejük közti háborúra építenének.

Ráadásul nagyon sok gonosz van, akik még nem jelentek meg a Superman féle filmek nagyvásznain. Ha egy új Superman-franchise-t feltehetőleg egy másik főgonosszal indítanának el, az segítene a rebootnak abban is, hogy jobban és kreatívabban kiemelkedjen a korábbi Superman filmek közül. Remélhetőleg ezt Gunn is figyelembe veszi majd, ha Lex Luthor valóban szerepel is a Superman: Örökségben. Ami Lois Lane-t és Jimmy Olsent illeti, ők a Superman-mítosz alappillérei, van értelme a feltevésnek, hogy megjelenjenek a 2025-ös feldolgozásban.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés